Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’ın alayına talibiz – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın alayına talibiz – Kocatepe Gazetesi
Afyonkarahisar’ın alayına talibiz

Bolvadin 29’uncu Kaymak ve Eber Gölü Festivali’nde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerde sadece belediye başkanları seçilmeyeceğini seçimin milli anlamlar taşıdığını ifade etti. Bahçeli, Afyonkarahisar’da tüm ilçe ve belde belediye başkanlıklarını kazanmak istediklerini söyleyerek, “ Afyonkarahisar’ın alayına talibiz” dedi

Bolvadin 29’uncu Kaymak ve Eber Gölü Festivali’nde yaptığı konuşmada hükümetin başarılı olduğu hiç bir alan olmadığını söyleyen MHP Lideri Devlet Bahçeli, hükümetin başladığı hiç bir işi bitirmediğini iddia etti.
Türkiye’de her yerin hüsran ve iflas şartlarında olduğunu ifade eden Bahçeli, “Bu şartlar altında Başbakan Erdoğan ne yüzle ne cüretle ve ne maksatla oy oranını yüksek göstermenin arayışındadır. Bu kadar başarısız, bu kadar kötü, bu kadar tükenmiş bir iktidar partisini yüzde 50 seviyelerinde göstermek için bir insanın aklını kaçırmış, gerçeklere sırt dönmüş olması kafidir. Başbakan zora girdiğinde iki şeyi yapmaktadır. Ya ağlamak için bahane bulmakta ya da sanal anketlerle algıları yönlendirmeye çalışmaktadır. Şimdi ise AKP öyle bir zayıflamış, öyle bir gerilemenin içine düşmüştür ki Başbakan bu ikisine de başvurmuştur. Ancak tüm çabalar boşuna tüm gayretler nafiledir. Başbakan ve hükümeti için enkaz yığını olmak yakın ve mukadderdir (Kaderde olan). AKP için son görünmüş, deniz bitmiştir.” dedi.
BAŞBAKAN ERDOĞAN İMRALI CANİSİNİN AĞZINA BAKAR HALE GELMİŞTİR
Yerel seçimlerin önemine değinerek, yerel seçimlerde sadece belediye başkanları seçilmeyeceğini anlatan Genel Başkan Bahçeli, seçimin milli anlamlar taşıdığını belirtti. Cumhuriyetin hiç olmadığı kadar tehlike altında olduğunu iddia eden Bahçeli, hükümetin terörle mücadele politikasını eleştirdi. Çözüm sürecini eleştiren Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü, “Başbakan Erdoğan İmralı canisinin ağına düşmüş, ağzına bakar hale gelmiştir. Hükümet PKK’nın girdabına kapılmış gönüllü olarak girdiği bölücülük girdabına ülkemizi de beraberinde çekmiştir. Çözüm süreci, ihanet serüveni her şeyi gözler önüne sermiştir. Türkiye çözümle çökertilme ve çürütülmek istenmektedir. Türk milleti çözümle çözülmenin ve çıra gibi yanmanın hedefindedir. PKK aldığı tavizlerle Türkiye’ye kapaklanmış ve çöreklenmiştir. PKK verilen sözlerle rahata ermiştir. PKK, AKP ile birlikte Türkiye’yi çoraklaştırmak, milli heyecanları çölleştirmek için hızla devreye girmiştir. AKP hükümeti PKK ile kurduğu ittifak sayesinde milli değerlerimizi ve milli birliğimizi çöpe atmak için sabırsızlanmaktadır. Başbakana göre imralı canisi ile yapılan pazarlığın amacı güvendir. Başbakana göre imralı canisi ile sözde çözüm kapsamında buluşmanın amacı istikrardır, huzurdur ve refah arayışıdır. Ve bu zihniyetin cani başında büyük beklentisi olduğu anlaşılmaktadır. Bugüne kadar sağlanamayan istikrar bir katil vasıtası ile mi sağlanacaktır. Bu güne kadar tesis edilemeyen huzur güvenlik ve refah bizzat bunların düşmanı olanı bir terör örgütü aracılığı ile mi temin edilecektir. Bu nasıl bir zekanın noksanlığı ve özürlü bir bakıştır. Başbakan Erdoğan, Türk milleti ile dalga geçmektedir. PKK ile görüşmek huzur gayesine yönelik ise bilinsin ki bu yalandır. PKK ile harıl harıl yürütülen pazarlıklar istikrara odaklıysa bilinsin ki bu kandırmacadır. İmralı canisine yüz sürme, boyun eğme ve ödün verme ahlaksızlığın bahanesi olarak güven ve refah arayışı göstermiyorsa bilinsin ki bu sahtekarlıktır. Başbakan Erdoğan bu asılsız uydurma ve boş sözleri bırakmalı ve İmralı canisine ne vaat ettiğini açıklamalıdır. PKK’ya neleri peşkeş çektiğini itiraf etmelidir.” (Kocatepe)