Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’ın suyunu Başbuğ’un mezarına götürecekler

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyonkarahisar'ın suyunu Başbuğ’un mezarına götürecekler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in ölümünün 15’inci yılında MHP Denizli İl Teşkilatı üyeleri, Denizli şehitliğinden alınan toprağı ve Afyonkarahisar’dan testiye doldurdukları suyu merhum Alparslan Türkeş’in mezarına götürecekler

MHP Denizli İl Başkanlığı, merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 15’inci yıldönümü sebebiyle Ankara’ya ilginç ve zorlu bir yolculuk başlattı. Denizli’den yola çıkan MHP Denizli İl Teşkilatı dün akşam saatlerinde Afyonkarahisar ulaştı. Denizli MHP İl Teşkilatını parti binası önünde MHP Afyonkarahisar İl Başkanı A. Zeki Ertürk, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve parti üyeleri tarafından kırmızı karafiller ile karşılandı.
Afyon’un suyu Başbuğ’un mezarıyla buluşucak
MHP Denizli İl Başkanı Zafer Kaplan, Alparslan Türkeş’in vefatının 15.yıldönümü anısına Denizli İl Teşkilatı olarak bisikletle Ankara’ya gitmeye karar verdiklerini belirterek, “Denizli İl Başkanlığı olarak bu kararı aldıktan sonra hazırlıkları yaptık. 32 arkadaşımız ile yola çıktık, bu şekilde Ankara’ya devam edeceğiz. Çarşamba günü inşallah tören alanında olacağız. Denizli’den şehitlikten toprak aldık ve su almıştım o suyu boşalttım Afyonkarahisar’dan götürmek isti-yorum. Başkanım izin verirse testiye suyu doldurup götüreceğiz. Denizli’nin toprağı Afyon’un suyu Başbuğun mezarında buluşacak” diye konuştu.
Denizli MHP İl Başkanı Zafer Kaplan’ın bisiklet ile gelmeyi uygun görmesinin takdire edilecek bir davranış olduğunu ifade eden MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Zeki Ertük, “Denizli MHP İl Başkanı Zafer Kaplan’ın bir özelliği vardır hiç kimsenin yapmadığı şeyleri yapmayı çok sever. O nokta kafa yorar düşünürde böyle değişik bir aktiviteyi ortaya koyduğundan dolayı ben Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar camiası olarak kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Allah razı olsun.” şeklinde konuştu. MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ise “Denizli İl Başkanımıza bu güzel çalışmada bizi de ortak olarak kendilerine yer verdikleri için teşekkür ediyoruz. Biz ağırlamaktan çok büyük bir memnuniyet duyduk. İnşallah çok güzel çalışmalara hep birlikte yapmayı nasip etsin. Bizim selamlarımızı rahmetli Başbuğumuza götürsün istiyoruz.” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti