Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisarlı Esnafımızın Hakkını Her Alanda Koruyacağız

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisarlı esnafın hakkını her alanda koruyacaklarını söyleyerek, “Esnafımızla sürekli istişare halinde olarak ilimizde ticaretin canlanmasına katkı sunacak bir dizi projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, MHP Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Üyeleri, Disiplin, İl ve İlçe Teşkilatı üyeleri ile sabah kahvaltıda bir araya gelerek istişarede bulundu.

Başkan Adayı Sezer Küçükkurt daha sonra beraberindeki partililerle birlikte seçim çalışmaları kapsamında, S.S. Afyon İkinci Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Halil Acar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İkinci Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

Afyonkarahisarlı Esnafımızın Hakkını Her Alanda Koruyacağız

YENİ SANAYİ ALANLARI OLUŞTURULACAK

Afyonkarahisar esnafının korunacağını söyleyen Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, “Zafer Meydanı başta olmak üzere şehir dışından gelerek ticari kazanç sağlamaya çalışan organizasyonlarda öncelik Afyonkarahisarlı esnafımızın olacak. Afyonkarahisarlı esnafın hakkı her alanda korunacak. Şehrin merkezinde kalan küçük sanayi çarşısı ile ilgili hak sahipleri ile istişare halinde, hak kaybına neden olmadan düzenleme çalışmaları yapılacak. Yeni sanayi alanlarının oluşturulmasında öncü rol üstlenilecek. Şehrin cazibe merkezi olan bölgelerinde Belediye’nin kendi mülkiyetindeki arsalarda işyerleri yaparak şehrin değişik noktalarında ticaretin canlanmasına katkı sunulacak. Belediye yapıp satacağı ya da kiraya vereceği bu dükkânlar ile ticaretin yaygınlaşmasına öncülük edecek.” diye konuştu.

ŞEHİT FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU DUALARLA ANILDI

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları’nda Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu için düzenlenen Mevlit Programı’na katılan Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, “Fırat’ımızı bir kez daha saygıyla andık. Tarih okurken tarih yazan Ülkücü Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu şehadetinin yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.” dedi.

GENÇLERLE ANTRENMANDA BULUŞTU

MHP Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Anadolu Gücü Kadın Futbol Takımı’nı da sahada ziyaret etti. Gençleri spora daha ulaşılabilir hale nasıl getiririz diyerek yola çıktıklarını kaydeden Küçükkurt, futbolcularla ve antrenörleriyle istişarelerde bulundu.

Afyonkarahisarlı Esnafımızın Hakkını Her Alanda Koruyacağız

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti