Afyonlu AK Gençler, Ege'de İkinci

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin İntepe ve ekibi üye çalışmaları kapsamında Ege bölgesinde ikinci il oldu

172’nci Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılan AK Gençliğin Afyonkarahisar’daki temsilcisi Mehmet Emin İntepe ve ekibi saha çalışmaları ile takdir topladı. AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen toplantıda AK Gençlik üye çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar’ı Ege bölgesinde ikinciliği göğüsledi.

“GENÇ KARDEŞLERİMİZİ DAVAMIZA KAZANDIRIYORUZ”

Elde edilen başarının ardından açıklamada bulunan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin İntepe “AK Gençlik olarak sahada da masada da durmaksızın çalışıyoruz. Her bir teşkilat mensubumuzun gayreti, kararlılığı ve samimiyetiyle çok güçlü bir üye kazanım süreci yürütüyoruz. Genç kardeşlerimizi davamıza, partimize, liderimize kazandırmak için gece gündüz demeden mücadele ettik, ediyoruz.” dedi.

“BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTIK”

İntepe; “Bu çalışmaların meyvesini de hep birlikte topluyoruz. Çok şükür, Afyonkarahisar Gençlik Kolları olarak Ege Bölgesi’nde büyük bir başarıya imza attık ve bölge ikinciliğini göğüsledik. Bu başarı; teşkilat ruhunun, birlikteliğin ve gençliğin inançla ortaya koyduğu emeğin bir sonucudur.” ifadelerini kullandı.

“TEŞKİLATIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ”

İntepe, açıklamasına şöyle devam etti:

“Her yeni üye, AK davamızın yarınlarına atılmış bir adımdır. Üye sayımızı artırarak, teşkilatımızı güçlendirmeye; Afyonkarahisar’da ve Türkiye genelinde AK Parti gençliğinin sesini daha gür duyurmaya devam edeceğiz. Bu başarı sadece bir sonuç değil, aynı zamanda yeni hedeflerimize yürürken bize güç veren bir motivasyon kaynağıdır. Emeği geçen tüm ilçe başkanlarıma, birim başkanlarıma ve teşkilat mensuplarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Durmak yok, yola devam.”

Afyonlu AK Gençler, Ege'de İkinci

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme