Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonlu atletler Mersin’de yarıştı – Kocatepe Gazetesi

Afyonlu atletler Mersin’de yarıştı – Kocatepe Gazetesi
Afyonlu atletler Mersin’de yarıştı

Mersin Büyükşehir Belediyesi bu yıl 3. kez düzenlediği Uluslararası Mersin Maraton’u gerçekleşti. Elit atletlerinde katıldığı maratonda yine Afrikalı Atletler dereceler aldı. Erkekler 42 kilometrede Faslı Atlet birinci olurken ikinci ve üçüncülüğü Kenyalı Atletler aldı. Bayanlar 42 kilometrede birinci Kenyalı, ikinci Etiyopyalı, üçüncü ise Sırbistanlı Atlet oldu.
Afyonkarahisar’dan Aykut Sıgındık, Recep Uluışık, Ercan Doğan Oktay Öncül, Osman Güney, Yahya Küçüktütüncü, Ayhan Duymuş, Süleyman Büyükbezgin, Nuri Kömür, Yusuf Aslan olmak üzere toplamda 10 kişi maratona katıldı. 42 kilometre ve 15 kilometre etaplarında yarışan Afyonlu atletlerden Nuri Kömür, tüm Türk sporcuları geride bırakarak 2.27’lik derece ile birinci oldu. Ayhan Duşmuş ise 42 kilometre ve kendi yaş kategorisinde 3.22 ile yedinci oldu.
Diğer Afyonlu sporcular ise 15 kilometre etabında yarıştı. Recep Uluışık, 1.01 derecesiyle kendi yaş kategorisinde üçüncü oldu. Afyonlu diğer sporcular ise yarışı bitirme başarısı gösterdi.