Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonlu Dekan Kahraman, Büyük Bir Etkinliğe İmza Atacak

Karabük Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tahir Kahraman’ın eşgüdümünde, büyük bir etkinlik düzenlenecek

Karabük Üniversitesi Diş Hekimliği

Karabük Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tahir Kahraman’ın eşgüdümünde ‘KBÜ FEST: 81 İl Karabük Üniversitesi’nde Buluşuyor’ ismiyle festival düzenlenecek. 21-22 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan Festival hakkında açıklama yapan KBÜ FEST Afyonkarahisar Grubu temsilcisi Mehmet Tankül, “Her il; üniversitemizin belirlediği personelin başkanlığında oluşturulan gönüllü öğrencilerimiz, akademik, idari personelimiz tarafından ziyaretçilere tanıtılacaktır.

Başkanlığını yaptığım KBÜ FEST, Afyonkarahisar için; şehrimize gönül vermiş Afyonkarahisarlı iş insanlarımızı, derneklerimizi fikirleriyle, bağlantılarıyla, şehrimizce-ülkemizce ve hatta dünyaca marka olmuş ürünleriyle ve bu ürünleri tanıtan katolog/broşür vb. yazılı materyalleriyle standımıza destek olmaya davet ediyoruz. El ele verelim zaferin, mermerin, termalin ve lezzetin başkenti Afyonkarahisar’ımızı birlikte tanıtalım” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti