Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’lu Genç, Antalya’daki Feci Kazada Hayatını Kaybetti

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yaşanan kazada park halindeki TIR’a çarpan minibüsün şoförü Mehmet Burak Açıkgöz hayatını kaybetti. Kaza anında yanında bulunan Arif Kamlı ise yaralandı.

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yaşanan

Kaza dün Antalya’nın Konyaaltı ilçesinden geçen Batı Çevre Yolu’nda meydana geldi saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 03 PT 130 plakalı TIR ile Finike’ye plastik geri dönüşüm ürünü taşıyan Osman B., gece dinlenmek ve uyumak amacıyla, yol kenarındaki cebe park etti. Sabah 08.30 sıralarında Mehmet Burak Açıkgöz (21), idaresindeki 34 DSD 191 plakalı minibüsün kontrolünü kaybederek, park halindeki TIR’a arkadan çarptı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada, araçta sıkışan Mehmet Burak Açıkgöz’ün olay yerinde yaşamını yitirdiği, olay anında yanında bulunan Arif Kamlı (22) ise yaralandığı öğrenildi.
Arif Kamlı ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Mehmet Burak Açıkgöz’ün cenazesi ise Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan Mehmet Burak Açıkgöz’ün Afyonkarahisarlı olduğu öğrenildi.

Afyon’lu Genç, Antalya’daki Feci Kazada Hayatını Kaybetti

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti