Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonlu Şehit aileleri ve Gaziler Hatay’ın Hassa ilçesine gidecek

Kahraman Mehmetçiklerin Afrin’de destan
Afyonlu Şehit aileleri ve Gaziler Hatay’ın Hassa ilçesine gidecek

Kahraman Mehmetçiklerin Afrin’de destan yazdıklarını belirten Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı “Yüreği imanla dolu olan ordumuz savaşın kartalı, barışın güvercinidir. Biz barış için savaşan bir milletiz. Topraklarımıza göz dikmiş düşmanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Ordumuzda bu iman, bu yürek, bu inanç, bu millet arkasında olduğu sürece düşman her zaman mağlup olacaktır. Her Türk genci, Çanakkale ruhunu hâlâ yaşamaktadır. Gazilerimiz, günümüzde yine vatan için seve seve savaşa hazır olduklarını ifade ediyorlar. Bugün de, şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizi Türk milletinin desteğini Afrin’de mücadele eden kahraman Mehmetçiklere hissettirmek amacıyla dualarla yola çıkarıyoruz. Afyonkarahisar, Mehmetçiğimizle beraber. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” dedi.
Şehit yakınları ve gaziler olarak Mehmetçik’e güvenin tam olduğunu belirten Kumartaşlı; “Allah onların yar ve yardımcısı olsun. Bu operasyonun PYD/PKK lanetinin kökü kazınana kadar devam etmesini istiyoruz. Bu konuda üzerimize düşen görev neyse yapmaya hazırız. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın desteği ile Afrin’deki Mehmetçiğimize destek için Afyonkarahisar dan bir otobüs olarak yola çıkacağız. 6 Mart 2018 Salı gecesi saat 00:00’da derneğimiz önünden otobüs ile hareket edeceğiz. 7 Mart 2018 Çarşamba günü diğer illerden gelen Şehit Gazi Dernek başkanlarımız, ailelerimiz ile derneğimiz Genel Başkanı Malül Gazi Jandarma Albay Taner Uran’ın Hatay Hassa ilçesinde yapacağı ortak basın açıklamasına katılacağız ve aynı gün döneceğiz. Bizim dernek olarak böyle bir düşüncemizin olduğunu sayın Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban ile paylaştığımızda sağ olsun hemen gerekli yerlere talimat verdi ve gidiş dönüşümüzü Afyonkarahisar Belediyesi olarak karşıladı. Kendisine buradan çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Harekatın başarıyla tamamlanacağına inançlarının tam olduğunun altını çizen Kumartaşlı, “Biz de sonuna kadar ordumuzun, devletimizin arkasındayız, yanındayız. Eğer gerekirse askere tekrar gitmeye ve yarım kalan görevimizi tamamlamaya da hazırız” ifadelerini kullandı.