Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonlu üniversiteliler başkentte bir araya geldi

Dernek Genel Başkanı Mehmet
Afyonlu üniversiteliler başkentte bir araya geldi

Dernek Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan’ın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı faaliyete Dernek Genel Sekreteri Necmettin Can, Sayman İbrahim Aydoğdu ve Yönetim Kurulu Üyesi Sümeyye Ünal ev sahipliği yaptı.
ÖĞRENCİLER MEMLEKET ÖZLEMİNİ GİDERDİ
Faaliyete derneğin kurucu başkanı Prof. Dr. İrfan Ünver Nasrattınoğlu, Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bodur, Mehmet Tekin Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Gençlik Kolları Başkanı ile çok sayıda Afyonkarahisarlı üniversite öğrencisi katıldı. Kahvaltıda ikram edilen yeşil mercimekli bükme, katmer, haşhaşella gibi Afyonkarahisar yöresel lezzetleri ile öğrencilerin memleket özlemi bir nebze olsun giderilmeye çalışıldı.
KÜTÜPHANE YAKINDA FAALİYETTE
Gençlere hitap eden Dernek Genel Sekreteri Necmettin Can, Dernek Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan’ın selamlarını iletti. Bütün öğrencilerin kendi çocuklarından farkı olmadığının altın çizen Can, “1975 yılında kurulan derneğimizin yeni yönetimi olarak Ankara’da hemşerilerimiz arasında birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla geçen hafta Anıtkabir Ahde Vefa ziyareti düzenledi.  Gençlerimizle tanışmak, sorunlarınızı ve önerilerinizi dinlemek için düzenlediğimiz bu kahvaltı faaliyeti tüm özel günler başta olmak üzere mümkün mertebe sık sık gerçekleştirilecektir. Amacımız, yıllardır eksik olan birlik ve beraberliğin tesis edilerek dertlerimizi, sıkıntılarımızı, üzüntülerimizi paylaşıp elimizden geldiğince birbirimize destek olarak sıkıntılardan en kısa zamanda kurtulmak, sevinçlerimizi ve mutluluklarımızı paylaşarak artırmak, ben, sen, o değil ‘biz’ kavramını sağlayıp pekiştirmektir. Derneğimizde bilgisayar ve internet olanağı var, ayrıca kütüphanemizi de en yakın zamanda faaliyete geçirip kullanımınıza sunacağız” dedi.
“ANKARA DA
YALNIZ DEĞİLSİNİZ”
Pek çok imkanı gençlerin istifadesi için hazırladıklarını dile getiren Can şöyle konuştu:
“Bu imkânları sizler için hazırlıyoruz. Sizleri her türlü faaliyetlerimizde aramızda görmek istiyoruz. Yakın bir tarihte Frig Vadisi gezisi ve Çanakkale gezileri düzenleyeceğiz. Bu ve benzeri hiçbir faaliyetimizde sizden maddi bir talebimiz olmayacak. Ankara’da yalnız olduğunuzu düşünmeyin. 24 saat telefonum açık. Oğlum Hasan ve kızım Asena ne ise sizler de aynısınız. Önemle vurgulamak isterim ki; dernek olarak dili, dini, mezhebi, siyasi görüşü ne olursa olsun herkese kapımız açıktır. Bu çatı altında hiç kimse sizin özel hayatınıza müdahil olamaz, amacımız hiçbir çıkar gözetmeden imkânlarımız dâhilinde elimizden geldiğince, geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimize sahip çıkmak ve destek olmaktır. Sözlerimin sonunda hepinize katılımınız nedeniyle teşekkür eder, başarılar dilerim.”
“BİZE NE DÜŞERSE YAPACAĞIZ”
Dernek Kurucu Başkanı Prof. Dr. İrfan Ünver Nasrattınoğlu organizasyona emeği geçen ve katılımcı gençlere teşekkür etti.
Derneğin aktif kullanılması konusunda gençleri duyarlı olmaya davet eden Nasrattınoğlu şunları söyledi: “Her türlü sorunlarını yönetim kuruluna iletin. Bize düşen her konuda hem yönetime hem de öğrencilere her türlü desteği vereceğiz. Burası ilim irfan yuvası olacak. Derneğe kurulacak kütüphaneye kitap desteği vereceğim. Özellikle sosyal bilimlerde okuyan öğrencilerimizin tez konusunu Afyonkarahisar ve yöresi konusunda seçmeleri istiyorum. Dernek program ve gezilere hep birlikte iştirak edilmelidir.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti