Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’lu Yazar Koçak’a Önemli Ödül

Bu yılın Altın İnsan Ödül töreninde Afyonkarahisarlı Gazeteci-Yazar Fatma Gülşen Koçak’a da araştırma dalında Altın Kalem ödülü verildi.

Bu yılın Altın İnsan

Altın İnsan Ödülleri, Kanlıca Mihrabat Korusu’nda düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Bu sene altıncısı düzenlenen ödül töreni, ‘Altın İnsan Ödülleri’ adıyla ilk olarak 2018 yılında başladı.

 

Bu yıl etkinlik kapsamında Altın Kalem, Altın Deklanşör, Altın Kitap, Dünya Sağlık Ödülleri, Akademik Altın Kalem Ödülleri, Altın İnsan başlıklarında ödüller verildi.

Kültür sanat ve basın dünyasının değerli isimlerinin katıldığı ödül töreninde Afyonkarahisarlı Gazeteci-Yazar Fatma Gülşen Koçak’a da araştırma dalında Altın Kalem ödülü verildi. İmam Hatip Öncüleri Geleceği Kuran Kadınlar gibi çok sayıda eseri olan Koçak törende yaptığı konuşmada basın ve kültür alanındaki çalışmalarına şevkle devam edeceğini bu ödülün motivasyon açısından önemli olduğunu belirterek tertip heyetine teşekkür etti. Basında yaptığı röportajlarda da sık sık İslam dünyasının temel meselelerini gündeme getiren Koçak konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Ödülümü çağın zalimlerine karşı korkusuzca direnen yiğitleri yetiştiren Gazze’nin kahraman kadınlarına armağan ettim. Yaşasın Filistin Direnişi Yaşasın Başkenti Kudüs olan müstakil Filistin Devleti’.”

Miharabat Korosu’nda düzenlenen ödül töreni hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardında sona erdi.