Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonlular’dan madalyalara ambargo – Kocatepe Gazetesi

Karatede 2016 yılının ilk
Afyonlular’dan madalyalara ambargo

Karatede 2016 yılının ilk büyük organizasyonu olan Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası üç gün süren müsabakaların son gününde 21 yaş altı kategorisi karşılaşmaları yapıldı. Toplam 12 dalda madalyaların dağıtıldığı kapanış gününde bayanlarda ferdi kata ile kumite 50, 55, 61, 68 ve +68 kiloda; erkeklerde de ferdi kata ile kumite 60, 67, 75, 84 ve +84 kiloda dereceye girenler belli oldu.
İlk gün müsabakalarında finale kalan Afyonkarahisarlı Selahattin Güngel rakibini 4-1’lik skorla mağlup etti. Düzce Belediyespor adına yarışan Selahattin bu başarısıyla üst üste ikinci kez Türkiye Şampiyonu oldu.
Daha öncede şampiyonlukları bulanan Osman Evin Kocaeli Belediyesi Kağıtspor adına katıldığı turnuvada 21 yaş altı Erkekler Kata dalında yine Türkiye şampiyonu oldu.
Düzce Belediyespor adına yarışan başka bir Afyonkarahisarlı sporcu ise Şeyma Güngel oldu. Şeyma Güngel’de 21 yaş altı Bayanlar 55 kilogram kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.
Şubat ayının ilk haftasında Güney Kıbrıs’ın Limassol kentinde yapılacak 43. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası’nda ümit bay kata dalında Selahattin Güngel, Türkiye’yi  temsil edecek. Selahattin ve Şeyma’nın babası ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Antrenörü Mehmet Güngel Bu şampiyonada hedefin şampiyonluk olduğunu belirtti. Hazırlıkların devam ettiğini belirten Güngel, altın madalya ile dönmek istediklerini aktardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti