Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyonspor 1. Ligi hak ediyor”

TFF 2. Lig Kırmızı
“Afyonspor 1. Ligi hak ediyor”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğun adayları arasında yer alan AFJET Afyonspor kendi evinde konuk ettiği Tokatspor’u 2-0 mağlup ederek puanını 41’e çıkardı. Maçın ardından basın mensuplarının karşısına geçen AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik ve Nazmi Candoğan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
“İLK MAÇLAR ZOR GEÇER”
Hem sezon başında hem de ikinci yarının ilk maçlarının oldukça zorlu geçtiğine dikkat çeken Sportif Direktör İbrahim Çelik, “Gerçekten devre arasında güzel bir kamp geçirdik. Ligin hem ilk yarısında hem de ikinci yarısında oynanan ilk maçlar çok zor geçer. Futbolcu kardeşlerim gerçekten özveriyle çok iyi mücadele ederek maçı kazanmasını bildiler. Bulunduğumuz konum itibariyle de artık telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. İnanılmaz bir eforla, özellikle ikinci yarı çok iyi oynadılar ve isteklerini sahaya yansıttılar” dedi.
“FUTBOLCU KARDEŞLERİM ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR”
Futbolcuların üzerine düşeni yaptığını aktaran Teknik Adam Çelik, “İnşallah bunun devamını getirerek layık olan şehrimizin hedeflediği şampiyonluğu elde ederiz. Bunun yanında da tabi ki inanmış ve kenetlenmiş Valimizden, Belediye Başkanımızdan, değerli yöneticilerimizden, Emniyet Müdürümüz ve siz değerli basın mensuplarının birlik ve beraberliğinden takımımızı layık olduğu yere getireceğiz. Futbolcular üzerlerine düşen görevi layıkıyla yapıyorlar. Bu çok kolay bir şey değil, bunu el birliğiyle başaracağız. Şehrimiz, Stadımız çok güzel, bunları bu şekilde değerlendirmek gerekir. Bu arkadaşların hakkını vermek lazım, Burada telafisi olmayan maçlara girdik. Bütün iş tekrar dolanarak birlik ve beraberliğe geliyor. Şuan 41 puanımız var, iyi sonuçları elde ederek bu görevimizi başarıyla yapmak istiyoruz” ifadesine yer verdi.
“BU LİGİN FOVARİ
TAKIMI BİZİZ”
Ligin favori takımının AFJET Afyonspor olduğuna belirten AFJET Afyonspor’un başarılı savunma oyuncusu Nazmi Candoğan, “Hücum bölgesinde ilk yarı pek etkili olamadık. Rakip takım iyi kapandı ve ilk yarı iyi de oynadılar. İkinci yarı taraftarımızın desteğiyle ataklarımızı sıklaştırdık ve bunun sonucunda golümüzü de bulduk. Tokatspor hocasına biraz önce sorduğunuz soruya cevap verirsem bu ligin favori takımı biziz. Bunun nedeni ise, bütün takımların statlarına bir bakın, hangi takım 1. Ligi hak ediyor. Her şey ortada, bizde bu güzel şehrin takımını iyi yerlere taşımak istiyoruz. Allah inşallah şampiyonluğu bize nasip eder” şeklinde konuştu.

 

“İlk yarı iyi
oynadık”

 

AFJET Afyonspor’a mağlup olan Tokatspor’un
Teknik Direktörü Ercümend Hülakü Coşkundere maç sonu yaptığı değerlendirmede ilk yarı iyi olduklarını, ikinci yarıda Afyonspor’un oynadığını aktardı

 

AFJET Afyonspor’a 2-0 mağlup olduktan sonra basın mensuplarının karşısına geçen Tokatspor Teknik Direktörü Ercümend Hülakü Coşkundere ilk yarı etkili olduklarının altını çizdi. Teknik Adam Coşkundere, “İlk yarı etkili oynadığımızı söyleyebilirim. İyi pozisyonlar yakaladık ve oyun anlamında iyi işler çıkardık. Ancak sonlandırmada ve final vuruşlarında etkili olamadık. İkinci yarıya çıktığımızda Afyon maça biraz tempo koydu ve bizim savunmanın bireysel hatasıyla gol yedik. İkinci golü de duran toptan yedik. Pozisyonlarımız vardı, atamadık ve sonucunda kaybettik. Afyonspor’a başarılar diliyoruz. Daha 16 maç var, bizim hedefimiz belli, inşallah ligde tutunup doğru bir kadro oluşturarak iyi bir Tokatspor izlettirmeyi düşünüyoruz. Şuan üst sırada 3 tane aynı puana sahip takım var” dedi.
Lig’de favori hangi takım olduğunu sorusuna cevap veren Coşkundere, “Favori takımlar zaten üstte, ben Hatayspor’u Antalya kampında seyrettim ve çok organize bir takım, yediği gol sayısı da az zaten. Afyon takımı da aynı şekilde alttan yükselerek iyi bir noktada bulunuyor ve bir ivmeniz var. Şampiyonu bu dört takım arasında kendi aralarında oynayacakları karşılaşmalar belirler” ifadesine yer verdi.
“BUNDAN SONRASI DA
BİZİM İÇİN İYİ OLACAKTIR”
Gelecek maçların kendileri açısından daha iyi olacağını kaydeden Tokatspor’un oyuncusu Teoman Safa Erkan, “Öncelikle maça çok iyi başladık. İlk 35 dakikaya kadar bütün topun hâkimiyeti bizdeydi. İlk yarı bulduğumuz pozisyonları atabilseydik çok iyi olacaktı. İkinci yarıya çok kötü başladık ve iki şansız gol yedik. Genele baktığımız zaman maç bizim hakkımızdı ama olmadı. Daha önümüzde 16 tane maç var. Bundan sonrası da bizim için çok daha iyi olacaktır” diye konuştu.

 

AFTADER’den Sel’e
“el yapımı” poster

 

Afyonspor Taraftarlar Derneği (AFTADER) üyeleri yeniden
başkanlığa aday olan Salih Sel’e sevgilerini “el yapımı” posterle gösterdi

 

İkinci yarının ilk maçında AFJET Afyonspor’un Tokatspor’u 2-0 mağlup ettiği maçtan önce Salih Sel’in başkanlığa adaylığını açıklaması Afyonkarahisar’da adeta şampiyonluk havası yaşattı. Tokatspor maçı için sahaya gelen Salih Sel’e her kesimden sevgi gösterisi yapılırken AFTADER üyeleri de elleriyle Salih Sel’in resmini bir bez üzerine çizdi. Tribünlerin korkuluklarına asılan resmi gören Başkan Sel’in duygulandığı gözlerden kaçmadı.

 

03’ten Sel’e çiçek

 

AFJET Afyonspor’un Başkanlığına tekrar
adaylığını açıklayan Salih Sel, sahaya
geldikten sonra taraftarların sevgi gösterilerine maruz kaldı. 03 Gençlik Taraftarlar
Derneği de Salih Sel’e çiçek takdim etti

 

AFJET Afyonspor’un kendi evinde 2-0 mağlup ettiği Tokatspor maçı öncesinde sahaya gelen Salih Sel’e taraftarlardan seyircilerden gösteriler sevgi gösterileri ve tezahüratlar hem yönetime hem de Başkan Sel’e duygu dolu anlar yaşattı. Ayrıca 03 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkan Sel’e çiçek takdim etti.

 

Göçmen Ailesi Sel’i tebrik etti

 

AFJET Afyonspor başkanlığa tekrar
aday olacağını açıklayan Salih Sel’e bir
tebrik de Göçmen Ailesi’nden geldi

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğun adayları arasında yer alan AFJET Afyonspor’un başkanlığına tekrar adaylığını açıklayan Salih Sel’e tebrikler gelmeye devam ediyor. Maçtan önce sevgi seli gösterilen Salih Sel’e maçtan sonra da tebrikler gelmeye devam etti. Tekrar başkanlık için aday olacağını açıklayan Sel’i tebrik eden Murat Göçmen ve kardeşi Suat Göçmen Afyonspor’un başarısının artarak devam edeceklerine inandıklarını kaydetti.