Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor Antrenmanlara Başladı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin 18. haftasında ligin 4 sırasında yer alan Bucaspor 1928 ile karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan tarih üzerine maçın hazırlıklarına hemen başlayan Afyonspor, ilk antrenmanını zaman kaybetmeden yaptı.

TFF 2. Lig Beyaz

Afyonspor’da takımdan ayrılan Ergin, Mehmet Alaeddinoğlu ve Eray dışında eksik yok. Takımdan ayrılması beklenen diğer oyuncuların kalması ise edepli ve haysiyetli bir duruş olarak nitelendirildi.

Hazırlıklara tekrar başlayan Afyonspor’da hedef yine galibiyet. Afyonspor Bucaspor maçına 19 Aralık Salı günü çıkacak. Maç ise Yeni Buca Stadı’nda oynanacak.

Afyonspor izne çıktı

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından liglerin tekrar oynanacağının açıklanmasının üzerine Hes İlaç Afyonspor’da antrenmanını yaparak izne çıktı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin 18. haftasında ligin 4 sırasında yer alan Bucaspor 1928 ile karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan tarih üzerine maçın hazırlıklarına hemen başlayan Afyonspor, ilk antrenmanını yaptı ve izne çıktı. Afyonspor’da takımdan ayrılan Ergin, Mehmet Alaeddinoğlu ve Eray dışında eksik yok.
Tam takım hazırlıklara izin dönüşü tekrar başlayacak olan Afyonspor’da hedef yine galibiyet. Ayrılması beklenen oyuncuların takımda kalması edepli ve haysiyetli bir duruş olarak nitelendirildi. Afyonspor bucaspor maçına 20 Aralık Salı günü çıkacak. Maç ise Yeni Buca Stadı’nda saat 14.00’te oynanacak.