Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor’a Destek Olmasa Da Moraller Yüksek

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligde konumunu koruyarak düşme potasından uzak kalmak için maç maç strateji geliştiren Afyonspor, Cumartesi günü oynadığı Nazilli Belediyespor deplasmanında rakibiyle golsüz berabere kalarak çok önemli 1 puanı hanesine kaydetti

VİDEOYU PAYLAŞ

Afyonspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir geldiği günden bu yana kritik 6 maçta, 6 puan topladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 14 puanla Adıyaman FK, 20 puanla Bursaspor, 21 puanla Kırşehir FK ve 26 puan ile Zonguldak Kömürspor düşme potasındaki son dört takım.

Matamatiksel olarak ligde kalma ihtimali olan Zonguldak Kömürspor, Altınordu ve Serik Belediyespor’un puan kaybetmesini bekliyor. Cumartesi günü oynadığı Ankara Demirspor maçında berabere kalan Zonguldak’ın bir puan alması ligde kalma hesaplarını Afyonspor-Altınordu maçına bağladı.

Erkan Çelik yönetimindeki rezillikler sonrası Afyonspor 29 puan ile düşme potasında ve lig düşecek Takımlar arasında yer alıyordu. Afyonspor Kulübünün yeni yönetimi transfer yasağını kaldırıp, yeni transferler ve teknik direktörlüğe getirdiği tecrübeli hoca Hasan Erkin Şimşir işe hızlı başladı.

Afyonspor’a Destek Olmasa Da Moraller Yüksek

Afyonspor bu yıl ligden kesin düşer yorumları yapılırken mor beyazlılar çıktığı zorlu maçlardan 6 puan alarak düşme potasından uzaklaşıp zoru başardı. Transfer yasağı ve krizler ile anılan kulübe el atılması ile zor günlerden geride kaldı.

Nazilli deplasmanı sonrası tesislerinde kampa giren mor beyazlılar, izin olmaksızın Çarşamba günü Zafer Stadyumu’nda ağırlayacağı zorlu Altınordu maçına hazırlanıyor. Altınordu’nun Afyonspor deplasmanından puan alması gerekiyor. Altınordu’nun, Serik Belediyespor ile 34 puanda olması ve düşme potasına girmemek için Afyonspor maçına büyük önem veriyor. Altınordu geçtiğimiz hafta lider Esenler Erokspor’u İzmir’de 2-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

AFYONSPOR’DA MORALLER YÜKSEK

Afyonspor’lu futbolcular ve kulüp emektarları mali sorunların devam etmesine rağmen tek yürek olup başarıya odaklandılar. 2. Ligin en çok konuşulan kulübü Afyonspor, diğer kulüp başkan ve teknik ekipleri tarafından kendi takımlarına örnek gösteriyor. Mali konular ve sıkıntılara rağmen mor beyazlıların ligin en iddialı Play-Off takımlarından puanlar alması dikkatleri üzerine topladı.

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti