Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor’da yeni sezon krizle başlıyor

HES İleç Afyonspor’da yeni

HES İleç Afyonspor’da yeni sezon krizle birlikte başlıyor. HES İlaç Afyonspor Kulüp Yönetimi tarafından yapılan açıklamada yarın oynanacak olan sezonun ilk maçına eski oyuncular ve altyapı oyuncuları ile sahaya çıkılacağı bildirildi.

Hafta sonu Afyonspor’un geçmiş dönemlerden kaynaklanan 5 milyon TL borcunun Futbol Federasyon’na yatırılmaması halinde yeni transfer edilen futbolcuların yeni sezonda sahaya çıkamayacakları gündeme gelmişti.

HES İlaç Afyonsopr yöneticileri bu borcun kendi dönemlerinde değil, geçmiş dönemlerden kaynaklanan bir borç olduğunu belirterek, “Biz kulübü alırken ilimiz yöneticileri bu paranın ödeneceğini taahhüt etmişlerdi. Ancak şu ana kadar ödenen bir şey yok. Cuma gününe bu para yatmaz ise yaptığımız tüm transferler boşa gidecek” uyarısında bulunmuşlardı.

Bahse konu olan 5 milyon TL’nin Cuma günü Federasyon’a yatırılamadığı, bu nedenle yeni transferlerin sahaya çıkamayacağı öğrenildi.

HES İlaç Afyonspor Yönetimi tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

“27 Ağustos Pazar günü saat 16.30’da Serik İsmail Ogan Stadyumu’nda oynanacak Serik Belediyespor karşılaşmasına, kadromuzda bulunan mevcut eski oyuncular ve altyapı oyuncularımız ile çıkacağımızı büyük Afyonspor taraftarının ve spor kamuoyunun bilgisine sunarız.”

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti