Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor’dan Vefa Ziyareti

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Afyonspor Kulübü, görev süresi Pazartesi günü sona erecek olan İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’a vefa ziyareti gerçekleştirdi

TFF 2. Lig Beyaz

Afyonspor yönetimi, teknik ekip, oyunculular ve kulüp çalışanları tam kadro İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çobanı meclisteki makamında ziyaret etti.

Başkan Burhanetttin Çoban’a ziyaretçilerini, Meclis üyesi Nurettin Birliktir ile birlikte karşıladı.

Ziyarette Kulüp Başkanı Nadir Güzbey, “Burhanettin bey , İl Genel Meclisi Başkanlığı öncesi iki dönem belediye başkanlığı yaptılar. İlimize çok hizmetleri oldu, İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde de tecrübesinden ilimiz çok faydalandı, teşekkür ediyoruz. Bizim Afyonspor olarak bu gün ki ziyaretimizin sebebi, şahsınızın özellikle belediye başkanlığı döneminde spor ve sporcuya yaptığı hizmetler ve ilimize katkılarınız için vefa ve teşekkür ziyaretidir. Değerli başkanım buraya özellikle tüm kadro ile geldim. Sebebi burada Şimşir hocam ve kulüp emekçilerimiz dışında kimse sizin Afyonspor için yaptıklarınızı bilmiyorlar. Öğrenmelerini ve sizi tanımalarını istedim. Geriye dönüp baktığımızda buraya getirdiğim kupaların her birinin kazanılmasında en büyük destek size aittir. Toplum hafızası maalesef zayıf ancak sizin yaptığınız hizmet ve eserler için Afyonspor sizi hep hayır ve minnet ile anımsayacak. Spor kompleksimizden sporcu oteline Voleybol, Basketbol ve Futbol takımlarımızın muazzam başarıları şehrime çok yakışmıştı. Meclis başkanlığı göreviniz sona eriyor tüm destek ve katkılarınız için size çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir de “Başkanımızın hep desteğini gördük, o dönemki süreçte hiçbir sıkıntımız olmaz başkanımız ihtiyaçlarımızı anında çözerdi. Şu anda Afyonspor maalesef hiç destek almıyor bu çok üzücü ve yanlış bunu söylemem gerekirdi. Ama ziyaretimizin sebebi sizin katkılarınız ve size teşekkür etmek. Bu şehre tecrübeniz ile daha çok hizmet edeceğine inanıyorum, Çarşamba günüde maçımızda bizimle olmasını istiyoruz” dedi.

Takım Kaptanları Kerem Kaya ve Boran Güngör, “Bugün kaldığımız oteli sporcular için düşünülüp yapılması ve spora böyle hizmet eden sizi tanımak bizi mutlu etti. Bizler imkansızı başarmak için çok gayret ettik ve ediyoruz. Sizin emekleriniz boşa gitmiyor. Maddi olamasanız bile manen yanımızda olmanızı istiyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Zamam zaman çok duygulandığı görülen İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban da ziyaretçilerine Belediye başkanlığı döneminde Futbol, Voleybol ve Basketbol takımlarının amatörden en üst liglere nasıl çıktıklarını ve belediye başkanlığı döneminde bir milyon metrekarelik alandaki spor kompleksi, sporcu oteli ve onlarca tesisin şehre nasıl kazandırıldığını anlatırken çok tecrübeli ve başarılı siyasetçi olduğunu tekrar gösterdi.

Ziyaret sonrası Afyonspor adına Nadir Güzbey Başkan Çoban’a Kupalar önünde forma hediye etmesi spor camiasında geçmişte Çoban’a yapılan nezaketsizliği Güzbey affetmedi dedirtti.

Ziyarete Kulüp Başkanı Güzbey, Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir oyuncular ve kulüp emektarları katıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti