Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor’un Antrenmanı Ertelendi

Liglerin ertelenmesi sonrasında antrenmanı ertelenen Hes İlaç Afyonspor, futbol camiasını etkileyen üzücü olaylar hakkında geçmiş olsun mesajı yayınladı

Liglerin ertelenmesi sonrasında antrenmanı

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor maçının son düdüğünün ardından yaşanan hoş olmayan olaylar karşısında, HES İlaç Afyonspor da sessiz kalmayarak dayanışma mesajı yayımladı. “Geçmiş olsun” başlığı ile Hes İlaç Afyonspor’un yayınladığı mesajda, “MKE Ankaragücü-Ç. Rizespor maçının hemen sonrasında yaşanan olaylardan dolayı tarif edilemez bir üzüntü içerisindeyiz. Halil Umut Meler başta olmak üzere tüm hakem camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu olayın sorumlularını en şiddetli şekilde kınıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Hes İlaç Afyonspor, Bursaspor sonrasında izne ayrılmış ve dün top başı yapmak için tekrar tesislerde toplanmıştı. Liglerin ertelenmesi ile antrenmanı iptal edilen Afyonspor’un sporcular tesislerde günü geçirdi. Takımın antrenmana çıkıp çıkmayacağı veya tatile devam edip etmeyeceği yönetim kurulu toplantısı sonrasında belirlenecek.