Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor’un Kaderi İçin Kritik 48 Saat

TFF 2. Lig ekiplerinde Afyonspor’da yönetim belirsizliği devam ederken, Kulüp Başkanı Erkan Çelik ise son yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yapmadı. Afyonspor’un ligde kalıp kalmayacağı, takıma sahip çıkacak isimlerin olup olmadığı ise son 48 içinde yapılacak girişimlere bakıyor

TFF 2. Lig ekiplerinde

Afyonspor geçtiğimiz hafta sonu evinde 1461 Trabzon FK’yı ağırladığı maça futbolcuların yürüyerek gitmeleri ile maddi sıkıntılar son aşamasına geldi. Kulüp yönetiminin ulaşım firmasına ödeme yapmadığı için firmanın oyunculara otobüs göndermeme kararı alması üzerine, oyuncular stada yürüyerek gitmişti. Kulüp’ten ise bunu konuda her hangi bir açıklama yapılmadı.
Geçtiğimiz haftalarda kongre kararı alınan Afyonspor’da 3 Şubat’ta yapılan toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadı. 10 Şubat’ta yapılacak 2. kongreye de aday şuanda yok. 48 saat içinde kulübü devralmak isteyen bir yeni yönetim çıkmazsa takım kimsesiz kalacak ve kaosa sürüklenecek.
Kongrede mevcut başkan Erkan Çelik’in aday olup olmayacağı belirsizliğini korurken, başkanlık için herhangi bir başvurunun olmaması da kulübün çok büyük bir sıkıntıya düşmesine neden olabilir. Aday çıkmaması halinde kulüp kayyuma kalabilir.