Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon’u Ege’nin Kültür Merkezi Yapalım”

Afyonkarahisar Yazarlar ve Şairler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar  Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı ziyaret etti

Afyonkarahisar Yazarlar ve Şairler

Afyonkarahisar Yazarlar ve Şairler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar  Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dileyip dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. AFYAŞAD Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyarette yapılması gereken kültür faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Dernek Başkanı Muharrem Günay; “Amacımız, Afyonkarahisar’ı Ege’nin ve İç Batı Anadolu’nun kültür merkezi yapmaktır. 15 Ekim 2021’de kurulan derneğimiz henüz üç yılını doldurmamış olmasına rağmen çok sayıda kitap yayınlamış, şiir şölenleri, anma ve ahde vefa programları, ilimizdeki ortaokullar ve liseler arasında çok sayıda şiir ve kompozisyon yarışması düzenlemiş, aynı zamanda Afyonkarahisar’ı il dışında da başarıyla temsil etmiştir” dedi.

KÖKSAL: HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIM

AFYAŞAD yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Burcu Köksal, Afyonkarahisar Yazarlar ve Şairler Derneği’nin faaliyetlerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtip “Hep birlikte Afyonkarahisar’ımızı Ege’nin kültür merkezi yapalım” ifadelerini kullandı.