Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon’u İleriye Taşımak İçin Gerekenleri Yapacağız”

AK Parti Kayseri Milletvekili TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Dr. Hulusi Akar, Afyonkarahisar’ı daha da ileriye taşımak için gerekenlerin yapılacağını söyledi

AK Parti Kayseri Milletvekili

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kayseri Milletvekili TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Dr. Hulusi Akar, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda teşkilat mensuplarını ziyaret etti. Ziyarette; Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven ve teşkilat mensupları hazır bulundular.

“HİÇBİR ZAMAN ÖTEKİLEŞTİRMEDİK ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ”

Afyonkarahisar’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Akar, “Hep birlikte Afyonkarahisar için çalışmak suretiyle şehrimizi daha ileri seviyeye taşımak vazifemizdir. Anadolu halkı vefakar ve cefakar bir millettir. Sabırlı bir millettir. Bize düşen görevde onları en iyi şekilde yaşatmaktır. Onlara hizmet götürmektir, çağın ne kadar imkanı ve fırsatı varsa onları sunmaktır. Anamız babamız göremeden gittiler. İnşallah kalanlar çok daha müreffeh bir hayat sürecekler. Biz 85 milyon bir kardeşiz. Bunu tarihin akışı her zaman göstermiştir. Çanakkale’de beraber savaştık. Milli mücadeleyi beraber yaptık. 15 Temmuz darbe girişimine birlikte karşı koyduk. Aramıza fitne fesat sokmak isteyenler oldu, ona da müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Hiçbir zaman hiçbir etnik köken, hiçbir zaman mezhebi grubu ötekileştirmedik, ötekileştirmeyeceğiz. Bizim kültürümüzde böyle bir şey yok. Israrla milli birlik ve beraberliğimizi sürdüreceğiz. Bunun sonucu olarak da büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasını gerçekleştireceğiz.” dedi.

“GARNİZON MİLLET BAHÇESİ AFYON GELECEĞİ İÇİN OLAĞANÜSTÜ”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, AK Parti Kayseri Milletvekili TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Dr. Hulusi Akar’ın Afyonkarahisar ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Milletvekili Özkaya, “Sayın Bakanımız bundan beş yıl önce komutanlarımızla birlikte ilimize geldiler. O gün Valilikte bütün Afyon heyeti vardı. Garnizon Millet Bahçesinin tahsisi konusunda bir görüşme yapmıştık. Oranın çalışmaları tamamlanmak üzere. Belediyemiz de oraya yeni bir garnizon komutanlık binası yaptı. Komutanlığımızın ihtiyaçlarına uygun bir bina oldu. Afyon’un geleceği açısından gerçekten olağanüstü bir yeşil alan. Ben buradan zatıalinize Genelkurmay Başkanımıza ve komutanlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Afyon’u İleriye Taşımak İçin Gerekenleri Yapacağız”

“SAYIN AKAR’A GARNİZON MİLLET BAHÇESİNDEKİ EMEĞİ İÇİN MİNNETTARIZ”

Afyonkarahisar ziyareti için Milletvekili Akar’a teşekkür eden AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, şunları kaydetti:

“Ülkemizde çok önemli hizmetlere imza atmış önceki dönem Milli Savunma Bakanımız, bugün milletvekilimiz Sayın Hulusi Akar, devletimizin yetiştirdiği önemli bir isimdir. Şehrimizde emeği hizmeti olan bir bakanımızdır. Garnizon Millet bahçesinin belediyeye devrinde kendisinin bizatihi emekleri vardır. Orası tamamlandığında bölgemiz için çok değerli bir sosyal alan haline gelecek. Kendilerine tekrardan teşekkür ediyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti