Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’un Belediye Başkanları Taahhütnameyi Erbakan’ın Elinden Aldı

Yeniden Refah Partisi Lideri Dr. Fatih Erbakan, tarafından Afyonkarahisar’dan Salar Belediye Başkanı ve Çay İlçesinin Karacaören Belediye Başkanlarına “Ahlaklı Belediyecilik Taahhütnamesi” verildi

Yeniden Refah Partisi Lideri

31 Mart yerel seçimlerine “Ahlaklı Belediyecilik” sloganıyla kampanyasını sürdüren Yeniden Refah Partisi hafta sonu Türkiye genelinde seçilen belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Ankara’da gerçekleştirilen toplantıya Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır ile birlikte Afyonkarahisar’dan merkeze bağlı Salar Belediye Başkanı ve Çay İlçesinin Karacaören Belediye Başkanları katıldılar.

Afyon’un Belediye Başkanları Taahhütnameyi Erbakan’ın Elinden Aldı

Yeniden Refah Partisi yerel yönetimler toplantısında siyasi arenada bir ilk gerçekleştirilerek “Ahlaklı Belediyecilik Taahhütnamesi” partili Belediye Başkanlarına verildi. Taahhütnameleri Belediye Başkanlarına bizzat Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan verdi. 31 Mart yerel seçim çalışmalarında ana tema olan Ahlaklı Belediyecilik Taahhütnamesinde toplam 24 madde bulunuyor.

Afyon’un Belediye Başkanları Taahhütnameyi Erbakan’ın Elinden Aldı

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti