Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’un hakkını savunacağım

VİDEOYU PAYLAŞ

Kocatepe, Odak, Türkeli ve Anahaber Gazetelerinde ortak yayınlanan Karahisar TV’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Seçime Doğru Programının konuğu olan İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun samimi açıklamalarda bulundu.
Gazeteci-Yazarlar Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ertuğrul Sevim ve Ömer Mazi sordu İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun net cevaplar verdi. Milletvekili Adayı Avukat Olgun helikopter özel jet konularından kendisini eleştirenlere cevap verdi. Olgun, “Helikoptere de özel jete bineni de gördü bu millet. Yani Hakan Şeref Olgun’a helikopterden yüklenenler bugün, “Afyonkarahisar’a özel jet inişleri başlıyor” diyor. Afyonkarahisarlı’nın özel jeti var mı onu bilmem ya da bu özel jetle kimler inecek onu da bilmem. Sonuç olarak şunu söyleyeyim ben Gazeteciler Cemiyeti ziyaretimde bana seçim stratejim soruldu ben de dedim ki, ‘Ben bunu söyleyemem çünkü seçimler başladığında diğer adaylar beni takip ederken seçim bitecek’ dedim. Bugüne kadar da aynen böyle oldu” dedi.
BEN SÖZÜMÜN ERİ BİR ADAMIM
AFRAY Projesinin temelinin atıldığı bölgeye çiçek bırakmasını değerlendiren Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun, “Afyon Belediyesi’nin Devletin Valisinin temel attığı törenin halkımızı bilinçlendirmek üzere gittim orada bir açıklama yaptım. Temel de yoktu demir de yoktu bana hemen saldırıya geçtiler. ‘Vay efendim şunu yaparız bunu yaparız geliriz gideriz’ Neyse üçüncü gün baktılar işin içinden çıkamadılar ikinci sıra milletvekili adayına bir açıklama yaptırdılar. ‘Biz bu temeli mizahi olarak atmıştık’ dediler. Fakat bu arada iki günde beni araştırdılar. Çay’a gitmişler iki gün AK Partili diğer siyasi rakipler ‘Bu adamın söyleyip de yapmadığı bir şey bulun’ bunu da inkar edemezler zaten. Gittikleri görüştükleri adamlar da belli. İki günleri bu arkadaşların beni takip etmekle geçti. İki günde gündem çok değişti ben başka bir konuya geçtim gittim bir yerlerde konuştum. Diyeceğim yani seçim böyle gidiyor aynen ne söylemişsem onu yaptım ben. Ben sözümün eri bir adamım zaten seçimde geldi seçimden sonra da herkes görecek aynaya bakacak var mı eksik bir şey” dedi.
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ UNUTTULAR
Askeri Havaalanı ile ilgili de görüşlerini dile getiren Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, “Afyon askeri havalimanı derken aslında ben bu hükümetin iyi yaptığı şeyleri de takdir eden bir insanım. Ülkemizde birçok şehirdeki askeri havalimanları sivil uçuşlara açıldı ve buralara uçak seferleri başladı. Bugün Türkiye’de bakarsanız birçok iniş ve kalkışlar askeri havalimanlarına yapılıyor. Bizim o zaman AKP’nin aklı evvel bir milletvekili kendi ilçesinin topraklarını değerlendirmesi veya ilçe köyünün insanlarına para kazandırmak veya kendisi para kazanmak için gitti bu Zafer Havalimanı diye bir havalimanı yaptı. Bunu yapmakla bu Kütahya’nın Uşak’ın Afyon’un önünü kesti. Mevcut bir havalimanı varken buraya Türk Havayolları’nın uçuş seferi düzenlemesinin önünü kesti. O gündür bu gündür tüm Türkiye yani sadece Afyon değil bunu yüzde doksan sekiz oranında yaptığı cezayı ödüyoruz. Ama bunu AK Parti milletvekilleri unuttular. Geçen seçimlerde dediler ki ‘Biz bu sivil havalimanını açacağız’ Afyon’daki havalimanın açılması için çok bir prosedüre ihtiyaç yok. Bizim genel başkanımız bu havalimanını açacağını göstermek için kendisi sivil özel uçağıyla indi. Zaten bizim genel başkanımız inince bizim AK Partili arkadaşların tekrar aklı başına geldi. ‘Demek ki uçaklar iniyormuş’ dediler. İyi Partinin Genel Başkanı Meral Akşener’de Ankara Büyük Belediye Başkanı Mansur Yavaş’da Afyonkarahisar Askeri Havalimanına özel jetle indiler. İşte havalimanının binası, pistlerin ayrılması böyle küçük çaplı organizasyonlar gerekiyor. Bunlar yapılacak yani çok zor bir iş değil bunlar. Ama dediğimiz gibi bu Adalet ve Kalkınma Partisi her konuda verdiği sözü unuttuğu gibi bu burayla ilgilenmediler. Ben bunu gündeme 6 aydır getiriyorum 6 aydır getirince en son çıkışı böyle buldular. O vekil arkadaş çıksın desin ki ‘Ben bunu sivil uçuşa açacağım’ Zaten geçen seçimde aynı lafı söylemiş. O bir sınıf atladı özel jet deneyecekmiş. Afyonumuza hayırlı olsun Afyonkarahisarlı iş adamlarına hayırlı olsun. İnşallah herkesin özel bir jeti olursa biz de gelir giderken belki bizi de misafir olarak alırlar yani diyecek bir şey yok” dedi.
https://www.kocatepegazetesi.com/manset/afyonun-hakkini-savunacagim/

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti