Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’un Kızları Ligin İlk Maçına Hazırlanıyor

Türkiye 3. Lig Kadın Futbol kategorisinde mücadele eden tek temsilcimiz Afyon Anadolu Gücü Spor Kulübü, büyük bir heyecan ve özveriyle 2023-2024 futbol sezonuna hazırlanıyor. Afyon’un kızları sezonun ilk maçına 20 Ocak Cumartesi günü saat 12.00’de Alanya Demirspor deplasmanında çıkacak

Türkiye 3. Lig Kadın

Kulüpten yapılan açıklamada Kulüp Başkanı Kazım Bacak, Afyon’un kızlarının 3. Lig Kadın Futbol takımı olmanın sorumluluğunu taşımadıklarını, tamamıyla Afyonlu genç yeteneklerden oluşan bir kadro ile mücadele edeceklerini vurguladı. Bu sezon, Afyon Anadolu Gücü Spor’un, Alanya Demirspor ile karşılaşarak sezonun açılış maçına çıkacağına dikkat çeken Başkan Bacak, “şehrimizin adını en iyi şekilde temsil etmek için sahada olacağız. Bu sezon, hem Afyon’u en iyi şekilde temsil etmek hem de futbolseverlere heyecan verici maçlar izletmek için büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Tamamı Afyonlu kızlardan oluşan kadromuzla birlikte, futbolu daha da güçlendirmek adına sahada var gücümüzle mücadele edeceğiz. İlk maçımıza tüm Afyon halkını ve futbolseverleri bekliyoruz.” dedi.

Teknik sorumlu Rafet Fatih Çakmak ise Afyon Anadolu Gücü Spor Kulübü’nün Alanya Demirspor ile oynayacağı ilk maç öncesi Afyon halkından ve tam destek beklediklerini ifade etti.