Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’un Türkiye birincileri Yalçın’la bir araya geldi

Afyon’un Türkiye birincileri Yalçın’la bir araya geldi

Merkezi sınavda Afyonkarahisar’dan Türkiye birincisi olan öğrenciler Furkan Gökkaya ve Mürşit Aymergen İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret ettiler

Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav kapsamında sınava Türkiye genelinde 1 milyon 472 bin 88 öğrenci katıldı. Merkezi Sınavın her iki oturumunda tüm sorulara 181 öğrenci doğru cevap verdi.
Afyonkarahisar Kocatepe Ortaokulu öğrencisi Furkan Gökkaya ve Özel Afyonkarahisar Bahçeşehir Ortaokulu öğrencisi Mürşit Aymergen 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasında yer aldı. Başarılı öğrenciler Furkan Gökkaya ve Mürşit Aymergen İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette; Öğrencilerin aileleri, okul müdürleri ve Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Günay’da yer aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, başarılı öğrencilerin kendilerini gururlandırdığını kaydederek şöyle konuştu: “Furkan ve Mürşit ‘in başarılarıyla gurur duydum. 42 ilden toplam 181 öğrencinin tam puan aldığı bu sınavda öğrencilerimizin başarı göstermesi hepimizi çok sevindirdi. Furkan ve Mürşit ‘in çalışmalarını da dinlemekten keyif aldım. Bir kez daha öğrencilerimizin bu başarı hikâyesini yazarken yanlarında olan, onlara destek veren öğretmen, idareci ve velilerimizi kutluyor, öğrencilerimizi yürekten kutluyorum.”