Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon’un vizyonu, yatırımlarla değişecek” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Afyon'un vizyonu, yatırımlarla değişecek”

AK Parti Afyonkarahisar Merkez ilçe Başkanı Semai Kaya, hayata geçecek olan projeler ile şehrin çehresinin değişeceğini söyledi

2009 yerel yönetimler seçimleri öncesinde dile getirilen projelerin ha-yata geçirilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirten AK Parti Merkez ilçe Başkanı Semai Kaya, “İhalesi gerçekleşen ve Afyonkarahisarımız için büyük önem arz eden Spor Kompleks projesinin hayata geçmesi için yapılan ihale de ilk adım atıldı. Yapılan Kompleks ihalesine 22 firmanın ilgi göstermesi projenin ne kadar büyük ve önemli olduğunu göstermektedir. Proje hayata geçtiğinde Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ın 2009 yerel seçimlerinde Afyonkarahisar halkına vaat ettiği dev projelerden bir tanesini gerçekleştirmiş olacak. Spor komp-leksinin yanı sıra Akarçay projesinin de ihalesi yapıldı ve sonucu bekleni-yor” dedi.
AK Partinin ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın verdiği vaatleri yerine getirdiğini ifade eden Semai Kaya, “Projelerin gerçekleşmesinde büyük destek olan Çevre ve Orman Bakanımız Veysel Eroğlu’na, Milletvekillerimize ve uyum içerisinde bir çalışma sergileyen bürokratlarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye’nin en büyük Kent ormanı şehrimize inşa edildi. Verilen sözleri yerine getirmek için çalışıyoruz. Afyonkarahisar’ımızın viz-yonu yapılan ve yapılacak yatırımlar ile değişeceğine inanıyorum” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti