Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’un yıldızları destek bekliyor – Kocatepe Gazetesi

RedBull.com üzerinden devam eden
Afyon’un yıldızları destek bekliyor

RedBull.com üzerinden devam eden oylamada Afyon Belediyespor’un yıldız oyuncuları, All-Star’da Afyon’u temsil etmek için taraftarlardan destek bekliyor. Ciddi sayıda oy toplayan Earl Calloway oyun kurucu, Cevher Özer forvet ve Cemal Nalga ise pivot kategorisinde ilk 5’e girmek için yarışıyor.
Basketbol severlere büyük heyecan yaşatan Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin en görkemli organizasyonu Tahincioğlu All-Star 2019’a az bir süre kaldı. ING Bank 3 Sayı Yarışması, LeasePlan Yetenek Yarışması ve Tahincioğlu Smaç Yarışması ile birlikte All-Star’da yapılacak Avrupa ile Asya Karması maçında yer alacak oyuncuların belirleneceği oylama, oylama partneri RedBull.com’dan devam ediyor. Oy vermek isteyenler http://www.redbull.com/bslallstar adresinden istediği oyuncuları seçebiliyor. İlk günlerden binlerce kişinin katıldığı oylamanın sonucu 8 Ocak Salı günü açıklanacak. Biletlerin Mobilet üzerinden satışa sunulduğu Tahincioğlu All-Star 2019, 20 Ocak 14.00’te Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek.
Asya Karması’nda yer alan Afyon Belediyespor’un yetenekli ismi Earl Calloway topladığı bin 267 oy ile oyun kurucu sıralamasında sekizinci, Cevher Özer bin 740 oyla forvet sıralamasında altıncı ve Cemal Nalga ise pivot sıralamasında bin 191 oyla beşinci sırada yer alıyor. Afyon Belediyespor oyuncuları All-Star’da yer alabilmek için taraftarlardan destek bekliyor.