Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’un“BigChef’s”i var

Bir dünya markası olan

Bir dünya markası olan BigChef’s, Özel PARKHAYAT Sağlık Grubu ortaklığında 66. Şubesini Afyonkarahisar’a açtı

 

BigChef’s markasının sa-hibi iş kadını Gamze Cizreli ile Özel PARKHAYAT Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Baş-kanı Uzman Doktor Mustafa Enis Arabacı ortaklığında, PARKHAYAT Hastanesin ya-nında Türkiye’deki 66’ıncı Şube olarak hizmet verecek olan BigChef’s Afyon dünden itibaren hizmet vermeye başladı.
“İYİ Kİ AFYON’A GELDİK”
Afyonkarahisarlı basın mensuplarına yeni şube ile ilgli bilgiler veren iş kadını ve sosyal medyanın tanınmış isimlerinden Gamze Cizreli, 26 yıldır gıda sektöründe faaliyet gösterdiğini kaydetti. Başkentte pek çok mekân ve marka oluşturduktan sonra 2007 yılında BigChefs’i yüzde yüz banka kredisi ile bir kadın girişimci markası olarak kurduğunu anlatan Cizreli, “Afyon-karahisar’da 66’ıncı Şubemizi açıyoruz. On tanesi yurt dışında olmak üzere 56 tanesi Türkiye’de, 3 bine yakın çalışanlı bir aile olduk, ortaklıklar kurduk. 2016 yılında bir AB Fonu da markamıza yatırım yaptı. Günümüzde büyüyen bir şekilde Türkiye Gastrono-misine özellikle Anadolu Mutfağını, Türk Mutfağını tüm güne yayılan bir konseptle yurt dışı da dâhil tanıtmaya devam ediyoruz. İlk günden beri çok severek işimi yapıyor, aynı heyecanla devam ediyorum. Hatta Afyonkarahisar Şubemizin hazırlanışı sırasında tuğlalı binamızı, kırmızı tentelerimizi gördüğümde karnımızda kelebekler uçuşuyor. Çok mutluyuz Afyon’a iyi ki geldik.” dedi.
“GASTRONOMİ KENTİ
AFYONKARAHİSAR’DA
OLMAK AYRICALIK”
Gastronomi alanında UNESCO “Yaratıcı Şehirler Ağı”nda olan Afyonkarahisar’ın bu yönüyle ayrı bir anlam ifade ettiğini belirten Cizreli, “Afyonkarahisar aslında mutfağıyla iddialı bir yer. Buraya gelmek bizi çok heyecanlandırdı. Bizim bir şansımız var. Afyon halkının mutfak kültürü çok gelişmiş olduğu için damak zevki de gelişmiş, iyi yemek yemeyi bilen ve seven bir halk. Böyle oluncabizde bu mutfağı iddialı kente iddialı lezzetlerimizle geldik. Bu çok önemlidir. Bizim bir avantajımız da kendimize göre Türk Mutfağını yorumlayıp dünyadan örneklerle kombinlediğimiz için her yaşta misafirimize günün her saatinde farklı alternatifler sunabiliyoruz. Biz tüm bu nedenlerden dolayı Afyon’da olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Bence bu kadar özel lezzetlerin olduğu bir kentte bizde yerel mutfağa son derece saygılı davranarak onlarla işbirliğiyle, buradan da bazı ürünlerimizin tedarikiyle hep birlikte omuz omuza güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Şimdilik hizmet saatlerimiz 8.00-24.00 olarak belirlendi. Afyonkarahisar’daki personel sayımız 40 kişi.” diye konuştu.
“DR. ARABACI BİZİM İÇİN
ÖNEMLİ BİR KİŞİ VE ORTAK”
BigChef’s markasının çocuğu gibi olduğunu bu nedenle çok önem verdiği markası için kurduğu ortaklıkların büyük önem taşıdığını aktaran Cizreli, “Özel PARKHAYAT Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Enis Arabacı ile aynı vizyona sahip şekilde birlikte bu bebeğimizi burada büyüteceğiz. Sayın Arabacı tabii ki çok değerli bir ortak. Bizim için kıymetli bir kişi olan Mustafa Beyi tanıdıktan sonra biz inandık ki sağlık ve diğer yatırımlarıyla çok güzel işlere imza atmış. Afyon’un gelişmesi açısından çok güzel işler yapılınca biz inanıyoruz ki gastronomi de onlar için bir alan olacak. Biz burada birlikte keyifli bir ortaklıkla bu markayı büyüteceğiz.” şeklinde konuştu.
“SAĞLIKTAKİ
MÜKEMMELİYETÇİLİĞİ GASTRONOMİ ALANINA DA YANSITACAĞIZ”
Özel PARKHAYAT Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı ise, BigChef’s mutfağında vegan ve vejetaryen seçeneklerin bulunduğunu, dünyadaki sağlıklı hayat trendlerini izleyen markanın kullandığı organik malzemelerle sağlıklı seçenekler sunduğunun altını çizdi. Arabacı şöyle konuştu: “Özel PARKHAYAT Sağlık Grubu olarak bizde heyecanlıyız. Sonuçta bizim sağlık ve eğitim alanında işletmelerimiz var. İlk defa gastronomi alanında bir işletmeye başlıyoruz. Bu bizim için yeni bir dönem. Ancak şöyle söyleyeyim, sağlıkta PARKHAYAT çalışmalarında bölge halkına nasıl mükemmeliyetçiliği sağladıysak bu seçimimizde de aynı şekilde davrandık. Bize en uygun olabilecek bizimle özdeşleşebilecekmarkanın BigChef’s olduğunu düşündük. Sağ olsun Gamze Cizreli ve Genel Müdür Altan Bey de bizimle aynı fikirde oldular ve böyle bir birliktelik başladı. Umarım bölge halkımız da yeni ve iyi lezzetlerle burada buluşur. Güzel bir ortam yaptık. Yeşillikler arasında güzel zaman geçirilebilecek bir mekân oluşturduk. Aynı zamanda bu mekân hastane yanında olması nedeniyle de hasta yakınlarımız içinde, kendi personelimiz içinde bir nefes alma alanı olacak.”
“DÜNYA MENÜLERİNDE AFYON’UN KADİM LEZZETLERİ
YER ALABİLİR”
Afyonkarahisar’ın bir gastronomi kenti olmasının heyecan verici olduğunu vurgulayan Dr. Arabacı şunları söyledi: “Bu bölgenin gelişimi açısından çok önemli bir aşamaydı. Gamze Cizreli’nin çok ciddi birikimleri var. Daha önce başka şehirlerin lezzetlerini menüye koydular. Düşünün ki Afyon’un bazı lezzetlerinin dünyadaki çeşitli BıgChef’slerin menülerinde olması heyecan vericidir. İnşallah kendisinden bu tür gelişmeler bekliyoruz. Yeni BigChef’s menülerinde Afyon’un kadim lezzetlerinin bulunmasını bekliyoruz.”
“MENÜYE AFYON’DAN DA
ÖZEL LEZZETLER EKLENMESİ DÜŞÜNÜLÜYOR”
Afyonkarahisar ortağı Dr. M. Enis Arabacı’nın önemli bir noktaya değindiğini belirten Cizreli şunları kaydetti: “Adana’da açtığımız şubemiz de oranın Bici bici tatlısını menümüze aldık. Her gittiğimiz ilden bazı lezzetleri menümüze alıyoruz. Çalıştığımız yerel şefler yörenin özel lezzetlerini bize öğretiyorlar. Gaziantep Şubemizi açtıktan sonra kuru patlıcan dolmaları menümüze girdi. Burada bir süre birlikte çalıştıktan sonra neleri götürebiliriz bakacağız ve dünyadaki tüm şubelerimize ümit ediyoruz ki Afyon’dan da çok özel lezzetlerden eklemek istiyoruz.”
“PERSONEL GENİŞ
ÇAPLI EĞİTİMDEN GEÇTİ”
Afyonkarahisar Şubesi’nde görev yapacak olan personelin BigChef’s genel merkezinde gerekli eğitimlerden geçtikten sonra görev başına geçtiğini belirten Gamze Cizreli, “Kesinlikle tabiki, biz önce İstanbul’daki BigChef’s genel merkezde sonrasında şubelerde yönetim ekibine eğitim veriyoruz. Sonrasında merkezdeki eğitim ekibi tüm personele eğitim veriyor. Bizim en aşağı 3 ay öncesinden başlayan bir eğitimimiz var. Hatta üst yöneticiler için çok daha önce eğitim başlıyor ve sonrasında da devam ediyor” dedi. >> Haber: Burcu AYDIN / Fotoğraflar: Burak AYDIN

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti