Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AGD Erbakan’ı anacak – Kocatepe Gazetesi

27 Şubat 2011 tarihinde
AGD Erbakan'ı anacak

27 Şubat 2011 tarihinde vefat eden Milli Görüş Lideri ve eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan, her yıl vefat yıldönümünde Milli Görüş kuruluşları tarafından çeşitli etkinliklerle anılıyor.
24 Şubat-2 Mart tarihleri arası ilan edilen Erbakan Haftası çerçevesinde ülke genelinde pek çok anma etkinliği düzenlenecek. Erbakan Haftası dolayısıyla Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek etkinliklerle ilgili açıklama yapan AGD Şube Başkanı Muharrem Coşkun; “Milli Görüş hareketimizin kurucu lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın vefatının 5. sene-i devriyesi münasebetiyle bir hafta boyunca Erbakan Hocamızı anma ve anlama amaçlı etkinlikler düzenleyeceğiz. Etkinliklerimizdeki temel amaç, Erbakan hocamızın salt olarak adını anıp, gönlümüzde buruk bir üzüntü meydana getirecek yalancı bir tatmin değildir. Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anmak, onun hayatı boyunca attığı adımları kronolojik sırayla dile getirmek değil, O’nun fikirlerini anlayarak bugüne uyarlamakla ve davasına sahip çıkıp devam ettirmekle mümkün olacağını özellikle belirtmek istiyoruz” dedi.
2016 yılı Erbakan Haftası Etkinlikleri kapsamında il merkezinde yarın akşam saat 20.00’de Afyon Lisesi Konferans Salonu’nda AKÜ’den Yrd. Doç. Dr. Mücahit Gültekin “Erbakan’ı Anlamak” temalı konferans verecek. Sandıklı merkez Hamamönü Camii’de öğle namazı sonrası hatim duası yapılacak ve sonrasında halka ikramda bulunulacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti