Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AGD’den 6 Şubat Deprem Saatinde Camiilerde Buluşma Çağrısı

AGD tarafından, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden binlerce kişiyi anmak için yurt genelinde camiilerde etkinlik düzenlenecek. Afyonkarahisar merkezde bugün sabah saat 4.17’de İmaret Camiinde (Gedik Ahmet Paşa) teheccüd namazı kılınarak, depremde vefat edenler için dualar edilecek.

AGD tarafından, 6 Şubat

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), depremin yaşandığı gün ve saatte vatandaşları camilere çağırdı. Geçen yıl yaşanan büyük deprem felaketinin yıl dönümünde vefat eden binlerce kişi depremin başladığı saat 4.17’de camiilerde dualarla anılacak. Afyonkarahisar merkezde İmaret Camiinde yapılacak buluşmaya tüm Afyonkarahisar halkı bekleniyor.

“TEHECCÜD VE DUA İÇİN CAMİDE BULUŞUYORUZ”

Türkiye’nin yaşadığı en büyük doğal felaket olan 6 Şubat Kahramanmaşar depreminin üzerinden bir yıl geçti. Bölgede yaşanan sıkıntılar ve sorunlar giderilmeye çalışılırken, hayatını kaybeden on binlerce vatandaşın acısı ise halen dinmedi. Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube yönetimi, hayatını kaybeden vatandaşlar için dua programı düzenliyor. Program kapsamında önce teheccüd namazı kılınacak akabinde ise dualar edilecek.

“DEPREM SAATİNDE İMARET CAMİİ’NDE BULUŞULACAK”

AGD tarafından organize edilen programlarda deprem felaketinde vefat edenler için çağrıda bulunuldu. AGD tarafından yapılan açıklamada, depremin yaşandığı gün ve saatte ‘camilerde buluşuyoruz’ çağrısında bulunuldu. Açıklamada, “6 Şubat 2023 tarihinde 11 ilimizi etkileyen deprem sonrası vefat eden vatandaşlarımızı anmak ve yakınlarına destek olmak için tüm Türkiye’de camilerde buluşuyoruz. Afyonkarahisar merkezde ise 6 Şubat Salı günü depremin yaşandığı saat olan 4.17’de İmaret Camii’nde buluşacağız. Bu anlamlı buluşmaya tüm Afyonkarahisar halkımız davetlidir.” denildi.

ETKİNLİK TÜM TÜRKİYE’DE DÜZENLENECEK

AGD’nin tüm ülke sathındaki il ve ilçe şube başkanlıkları ise hazırlıklarını tamamladı. Depremin yaşandığı gün ve saatte vatandaşlar camilere akın edecek. Hayatını kaybedenler için dualar okunacak, hatimler indirilecek.