Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AGD’nin ziyaretçi trafiği yoğun – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
AGD'nin ziyaretçi trafiği yoğun

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ve HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç Afyon Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkan Vekili Murat Emre’yi ziyaret ettiler

Afyon kavşak noktada
Hafta sonu ilimize ziyaret gerçekleştiren Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ve HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, Afyon Gazetecileri Dayanışma Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Dernek Başkan Vekili Murat Emre tarafından karşılanan iki siyasetçi, Afyonkarahisar’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını söylediler. Afyonkarahisar’ın siyasilerin akınına uğramasının kavşak noktada olmasına ve önemli bir merkez olmasına bağlayan Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, daha öncede Afyonkarahisar’a geldiğini ve Afyonluların kendisine çok sıcak davrandığını ifade etti. HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç ise Anadolu’yu karış karış gezdiklerini ve Afyonkarahisar’da teşkilat kurma çalışmaları kapsamında önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.
AGD Birliğin en güzel örneği
HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, Afyonkarahisar’da yerel basının oldukça güçlü olduğunu ve bu güçlü kadroların Afyon Gazeteciler Dayanışma Derneği çatısı altında bulunmasının birliğin en güzel göstergesi olduğuna dikkat çekti. AGD Başkan Vekili Murat Emre ise her iki siyasetçiye de derneğe yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederken dernek başkanı Cansel Kuzu’nun umreye gitmesi nedeniyle başkanlığa vekalet ettiğini söyledi. Emre ayrıca derneğin 14 Nisan’da genel kurula gideceğini bildirdi.
Ziyaretlerde AGD Onursal Başkanı Celal Bursalıoğlu, AGD Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Küçükkurt, Süleyman Kocaerkek ve üyeler Mehmet Abdioğulları, Gökhan Tel, Burak Aydın, Volkan Gündüz, Mejnun Sancak, Gökten Ceylan, Murat Arısoy, Burcu Aydın, Ahmet Işık ve Gökhan Kocaaslan’da hazır bulundu. (Kocatepe)