Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AGD’yi yakından takip ediyoruz – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
AGD’yi yakından takip ediyoruz

Afyonkarahisar’a gelen Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Sefa Özdemir, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneğini ziyaret etti

AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Sefa Özdemir, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Sosyal Tesislerinde ağırlandı.
Aynı zamanda Konya Merhaba Gazetesi ve Konya TV yöneticisi olan Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Sefa Özdemir ziyaretinde yaptığı konuşmasında samimi ve sıcak misafirperverliklerinden dolayı AGD Başkan ve Yöneticilerine teşekkür ederek, başarıları çalışma ve projelerinden dolayı Afyonkarahisar’daki basın mensuplarını kutladı.
Afyonkarahisar’daki medya mensuplarının bir çatı altında toplanmalarını, birlik ve beraberlik içerisindeki çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söyleyen Özdemir, bu bütünlüğü sağlayan Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneğinin yöneticilerini tebrik etti.
Kısa zaman içerisinde Konya Gazeteciler Cemiyeti ile Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneğinin ortak projeler üreteceğini de söyleyen Özdemir, “Afyonkarahisar’da bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Anadolu basınının yükselen değeri olan Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni uzun süredir yakından tanımak istiyordum. Son dönemde gerçekleştirdikleri başarılarla herkesin dikkatini çekmeyi başardılar. Afyonlu Gazetecileri Mevlana’nın şehrinde ağırlamak istiyoruz. Her iki şehrin gazetecileri ortak çalışmalara imza atabilirler. Konya Gazeteciler Cemiyeti olarak biz buna hazırız. Basın İlan Kurumu Genel Kurulu’nda da Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’yle ortak hareket ettik. Çünkü Konya ve Afyon basını her zaman iyinin ve doğrunun yanında yer alıyor‘’ dedi.
Ziyaret sırasında konuşan Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları ise nazik ziyaretlerinden dolayı KGC Başkan Vekili Özdemir’e teşekkür etti. Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneğinin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler veren Abdioğulları, “Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkan vekilini ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sayın Özdemir’inde belirttiği gibi Konya ve Afyon basını ortak birçok projeye imza atabilir. Bu konuda çalışma sarf edeceğiz. Afyonlu gazeteciler olarak Konya’yı ziyaret edeceğiz. Onları da ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Mevleviliğe yüzyıllarca başkentlik eden Konya ve Afyonkarahisar birçok noktada birlik içindedir. Ziyaretlerinden dolayı oldukça memnun kaldık” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti