Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ahlaksız teklif” haberine yalanlama – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
"Ahlaksız teklif" haberine yalanlama

Cumhuriyet Gazetesi’nin Demokrat Parti ile AK Parti arasında işbirliği yapılacağını iddia ettiği haberine Demokrat Parti’den yalanlama geldi

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cumhuriyet Gazetesi’nde çıkan asılsız iddialar hakkında bir basın toplantısı düzenledi. Uysal yaptığı açıklamada iddiaları kınayarak “Kendilerinin “Ahlaksız teklif” şeklinde dile getirdikleri iftira haber, ahlaksız bir yakıştırmadan ibarettir” dedi.
Genel Merkez’de düzenlenen basın toplantısında çirkin iftiraları değerlendiren Uysal, Demokrat Parti’nin satılık bir köy olmadığına da vurgu yaparak şunları söyledi:
“Manşette yer alan yazılar bütünü, haberden öte bir iftira, karalama ve köklü geleneği olan bir partiyi zan altında bırakma gayretidir. Demokrat Parti gibi geçmişinin kılavuzluğunda bugünün Türkiye’sinde kurucu ruhu ve felsefesine dayanarak, cumhuriyetin kurucu değerlerini, yeniden millete söyletmek için çaba sarf eden bir partiye, Türk demokrasisinin dayanak noktası olmuş bir geleneğe yapılan bu iftiraları, bu mesnetsiz yakıştırmaları reddediyoruz. Demokrat Parti, amiyane tabiriyle marabasıyla satılık bir köy değildir. Türkiye’de demokrasinin, kalkınmanın, milli iradenin amentüsünü yazmış ve icra etmiş büyük bir harekettir. Bu ahlaksız yakıştırma, Anadolu’da bu partiyi yaşatan, kuran ve bugün de gözyaşı, dua ve alın teriyle yaşatmaya devam eden hürriyetçi demokrat dava adamlarına hakarettir.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti