Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Aile içi şiddeti önlemek ve uyuşturucu ile mücadele önceliğimiz olacak”

“Aile içi şiddeti önlemek ve uyuşturucu ile mücadele önceliğimiz olacak”

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, il genelinde uyuşturucu ile mücadele ve aile içi şiddetin önlenmesi konusuna özel önem vereceklerini bildirdi. Müdür Temiz, “Erenler Bölgesi’ne de özel önem göstereceğiz” dedi

 

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yöneticileri ve gazeteciler Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz’i ziyaret ettiler.
“AFYONKARAHİSAR BÜYÜK POTANSİYELE SAHİP”
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü gö-revine atanması nedeniyle “hayırlı olsun” dileklerini aktaran Afyonkarahisarlı basın mensupları, yeni görevinde İl Emniyet Müdürü Temiz’e başarılar dilediler. Basın mensupları ile Emniyet teşkilatının aynı mesaiyi paylaştıklarına, her iki camianın da kamu görevi yürüttüğüne dikkat çekilen ziyaret sırasında Basın-Emniyet dayanışmasının bundan sonra da devam edeceğini belirten İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, Afyonkarahisar’ı umduğundan çok daha güzel ve gelişmiş bulduğunu söyledi. Ankara’dan ya da il dışından bakıldığında Afyonkarahisar’ın sahip olduğu potansiyelin tam olarak anlaşılamadığına dikkat çeken İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, “Gerçekten de ilimiz büyük potansiyele sahip, birçok zenginliği bir arada barındıran bir il. Sayın Valimiz başta olmak üzere son dönemde tanıtım adına yapılan çalışmalar büyük önem arz ediyor. Afyonkarahisar’ın sahip olduğu zenginlikler ve potansiyelin daha iyi anlatılması gerekiyor.” dedi.
“ERENLER BÖLGESİNE POLİS MERKEZİ KURULACAK”
Göreve başlar başlamaz ilin genelini tanıma adına çalışmalarda bulunduklarını kaydeden İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, “Erenler bölgesi kontrolümüzün sık olması gereken bir bölge. Burada özellikle bir polis merkezi kurulması için çaba gösteriyoruz. Bunun için gerekli kaynağı Ankara’dan sağladık. Umuyorum ki yaz aylarında Erenler’deki polis merkezimizi hizmete açmış oluruz. Ayrıca aile içi şiddetle ilgili mücadele ve bilinçlendirme çalışmalarına özel önem vereceğiz. Bunun için de ayrı bir birim oluşturduk. Cumhuriyet Başsavcılığımız ile birlikte personellerimize bu yönde eğitimler vermeye başladık” diye konuştu.
“NARKOTİK OLAYLARI İLE İLGİLİ ÖZEL YAPILANMAYA GİDELECEK”
Dinar bölgesinde narkotik olaylarıyla ilgili özel bir yapılanmaya gideceklerini ve bu bölgedeki narkotik mücadelesine ağırlık vereceklerini kaydeden İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, “Uyuşturucu ile mücadele ilimiz genelinde özel ilgi alanımız olacak. Asayiş ile ilgili genel durumumuz hemen hemen her ilimizdeki durumla aynı seviyede. Afyonkarahisar il genelinde vatandaşlarımızın huzur ve güveni için teşkilat olarak tüm gücümüzle mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.
“KARAHİSAR KALESİ VE KOCATEPE’YE İLK FIRSATTA ÇIKACAĞIM”
Gençliğinde futbolculuk yaşamı da olduğunu hatırlatarak spora olan ilgisini belirten İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, “Kale çevresindeki konaklara kadar gezdim ama Kale’ye çıkmak şimdilik nasip olmadı. Karahisar Kalesi ve Kocatepe zirvesine ilk fırsatta çıkacağım. Afyonkarahisar’ın güzelliklerini hem tanıyacağız, hem de tanıtacağız” şeklinde konuştular.
İl Emniyet Müdürü Ali Temiz’i ziyarette Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İl Müdiresi Şerife Münire Burcu, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, Onursal Başkan H. Hakkı Özsoy, Megabirlik Medya Temsilcisi M. Emin Güzbey, Kadınana Gazetesi sahibi Canser Kuzu, Turkuaz Dergisi sahibi Mehmet Abdioğulları, Türkeli Gazetesi sahibi M. Önder Artuk ve basın mensupları yer aldılar.