Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Özkaya, Filistin İçin Yazdı

Gazeteniz Kocatepe’nin başlattığı “Filistin İçin Yaz” kampanyasına AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya destek verdi. Özkaya, Gazeteniz Kocatepe için kaleme aldığı yazıda Filistin’in özgür ve bağımsız bir ülke olacağına inandığını belirtti

Gazeteniz Kocatepe’nin başlattığı “Filistin

FİLİSTİN ÖZGÜR VE BAĞIMSIZ OLACAKTIR

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya

 

Dünyanın gözü önünde, barbar Siyonistler tarafından Filistin’de on yıllardır planlı bir şekilde soykırım ne yazık ki durdurulamıyor.

 

Adeta açık bir cezaevi şeklinde tüm insan haklarının ayaklar altına alındığı bir ortamda yaşam mücadelesi veren Filistin halkının sesi, bana göre Müslüman olduklarından dolayı duyulmadığı gibi dünya devletleri bu soykırım ve insan hakları ihlallerine de sessiz kalıyor.

 

Siyonist barbarlar karşılarındaki sivil insanlara yönelik gerçekleştirdikleri katliam ve soykırımlar karşısında dünyada sayılı ülkeler sesini çıkarırken; bunların başında ise Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye gelmektedir.

 

Milletimizin Filistin konusundaki hassasiyeti ise takdire şayan olduğu gibi insani bir dayanışmanın da gereğidir.

 

Filistin davası, kutsal mabedimiz Mescid-i Aksa’nın işgali, mazlumların yanında olmak gibi dini bir ödevin yanı sıra insani olarak da görevdir.

 

Filistin halkının her zaman yanında olan milletimizin bu nokta maddi ve manevi yardımlarla Filistin halkının yanında olmaya da devam edeceğinden asla şüphemiz yoktur.

 

Gelinen noktada Siyonist barbarların bebek, çocuk, kadın ve sivil aldırış etmeden hava, kara ve deniz yoluyla gerçekleştirdiği saldırılar neticesinde yüzbinlerce Filistinli hayatını kaybetmiş, yüzbinlercesi de topraklarından vatanından ayrılmak durumunda kalmıştır.

 

Nazi Almanyası tarafından Yahudilere uygulanan holokostun daha beteri şuanda Filistin halkına uygulamaya devam ediyor.

 

Türkiye olarak dünyada bu konuda ilk tepki gösteren ülkelerden olduğumuz gibi; dünya kamuoyunda Filistin konusunu gündemde tutarak farkındalık oluşturulmaktadır. Bunun neticesinde birçok dünya ülkesi Filistin’i resmen tanımaktadır.

 

Yüce Rabbimden niyazımız o ki, Filistin halkı kendi haklarına kavuştuğu özgür ve bağımsız bir ülke olacaktır. Biz hem Türkiye olarak hem de bireysel olarak Filistin davasına her zaman olduğu gibi sahip çıkmaya, tarihte eşi görülmemiş bu soykırımın karşısında olmaya devam edeceğiz.