Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AK Parti Olarak Her Zaman Üreticilerimizin Yanındayız”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, TKDK vasıtası ile kentte bugüne kadar güncel tutarlarla 2,6 milyar TL’lik kırsal kalkınma desteğinin vatandaşlarla buluşturduklarını belirtti. Özkaya, “IPARD 3. 2024 Yılı Çağrısı da yayınlandı. Hemşehrilerimizin bu desteklerden azami ölçüde istifade etmelerini öneriyor, AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız liderliğinde üreticilerimizin her zaman yanında olduğumuzu ifade ediyorum.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Tarımsal Kırsal Kalkınmayı Destekleme (TKDK) İl Koodinatörü Zülgari Özdemir ile biraraya geldi.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Milletvekili Özkaya, şunları kaydetti: “TKDK İl Koordinatörümüz Zülgari Özdemir’i ziyaret ederek, 2023 yılında yapılan ve 2024 yılında yapılacak destekler ile alakalı görüştük. AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde TKDK vasıtası ile şehrimizde bugüne kadar güncel tutarlar ile 2,6 milyar TL’lik kırsal kalkınma desteğini vatandaşlarımız ile buluşturduk. Tarım şehri ilimiz için 2024 yılı destekleri ile bu rakamı dahada artıracağız. 21 Mart tarihi itibari ile Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile ilgili IPARD 3. 2024 Yılı Çağrısı da yayınlandı. Hemşehrilerimizin bu desteklerden azami ölçüde istifade etmelerini öneriyor, AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde üreticilerimizin her zaman yanında olduğumuzu ifade ediyorum.”

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti