Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AK Parti ülkenin sorunlarına çözüm üretemiyor”

“AK Parti ülkenin sorunlarına çözüm üretemiyor”

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, 18 yıllık AK Parti iktidarının Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretemez durumda olduğunu iddia etti

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yalçın Görgöz, partisinin İlçe Başkanlarıyla bir araya gelerek değerlendirme yaptıklarını açıkladı.
CHP’nin 37. olağan kurultayını gerçekleştirdiğini, bu kurultayın CHP’nin muhalefetteki son kurultayı olacağını iddia eden Görgöz, “Kurultayda, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, ‘İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi’ açıkladı. Bu beyannamenin altına tüm kurultay delegeleri imzasını attı. Laik Cumhuriyetimizin 2. yüzyılına girerken açıklanan beyanname, CHP’nin iktidar yolundaki kararlılığının en önemli göstergesidir. 18 yıllık saray iktidarı, ülkemizin sorunlarına çözüm üretemez durumdadır, tıkanmıştır. Hemen her gün suni gündemler yaratarak, halka rağmen iktidarda kalma çabasını sürdürmektedir. Son yaşanan Joe Biden hikâyesi de bunlardan biridir. CHP savaş meydanlarında kurulmuştur. Laik Türkiye Cumhuriyetinin kurtarıcısı ve kurucu partisidir. Bağımsızlık bizim karakterimizdir. Dolayısıyla bizim barış, demokrasi ve özgürlük mücadelemiz, hiçbir emperyal güce muhtaç değildir. Biz siyaseti okyanus ötesinin çıkarları için değil, milletimizin çıkarları için yaparız. Joe Biden’nin saray iktidarının değirmenine su taşıma çabası da, iktidarın gidişine engel olamayacaktır. Biz, CHP Afyonkarahisar il ve ilçe örgütleri olarak, birlik ve bütünlük içerisinde, halkımızla beraber canla başla çalışıyoruz. Hiç durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Yolumuz iktidar yoludur, yolumuz açık olsun.” dedi.