Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’de il başkanlığı için 8 aday yarışıyor

AK Parti’de il başkanlığı  için 8 aday yarışıyor

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen’in istifasının ardından il başkanlığı görevi için başvuruda bulunan 8 aday için temayül yoklaması yapıldı

 

AK Parti Genel Merke-zi tarafından yeni il başkanının belirlenmesi için Afyonkarahisar İl Baş-kanlığında temayül yok-laması yapıldı.
Dün akşam saat 18’de parti binasında yapılan temayül yoklamasında mevcut ve eski milletvekilleri, eski il başkanları, il ve ilçe belediye başkanları, belde belediye başkanları, ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe belediye meclis üyeleri, il genel meclis başkanı, İl genel meclis üyeleri, il kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, İl disiplin kurulu üyeleri, belde başkanları, kadın kolları ilçe başkanları ve gençlik kolları ilçe başkanları oy kullandı.
AĞAR VE ÇELEBİ PARTİLİLERLE İSTİŞAREDE BULUNDU
Temayül yoklaması için Af-yonkarahisar’a gelen AK Parti Afyonkarahisar İl Koordinatörü Kurtçan Çelebi ve Elâzığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, teşkilat mensupları ile bire bir görüşme yaparak kimi il başkanı olarak görmek istediklerini sordular.
8 ADAY YARIŞTI
Temayül yoklamasında AK Parti Afyonkarahi-sar İl Başkanlığı görevi için partiye resmi başvuruda bulunan; Bülent Eser, Ahmet Sarıdere, Fatih Beder, Hüseyin Ceylan Uluçay, Mustafa Kardaş, Ömer Taşkapılı, Semai Kaya ve Şükrü Ersoylu yarıştı.
Temayül yoklamasında, oy kullanan kişiler il başkanı olarak görmek istedikleri üç kişinin ismini yazarak oylarını kullanırlarken sandıkların AK Parti Genel Merkezi’nde açılacağı öğrenildi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi