• Haberler
  • Genel
  • AK Parti’li belediye başkanları sorun ve talepleri aktardı

AK Parti’li belediye başkanları sorun ve talepleri aktardı

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, ilçe belediye başkanları ile istişare toplantısı düzenlediklerini söyledi. Karadeniz toplantıda ilçe başkanlarının sorun ve taleplerini aktardıklarını ifade etti AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven başkanlığında düzenlenen ilçe belediye başkanları istişare toplantısı ile ilgili [&hellip]

AK Parti'li belediye başkanları sorun ve talepleri aktardı

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, ilçe belediye başkanları ile istişare toplantısı düzenlediklerini söyledi. Karadeniz toplantıda ilçe başkanlarının sorun ve taleplerini aktardıklarını ifade etti

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven başkanlığında düzenlenen ilçe belediye başkanları istişare toplantısı ile ilgili bilgiler verdi. Verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini anlatan İl Başkan Yardımcısı Karadeniz, toplantıya Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ev sahipliği yaptığını söyledi.
TOPLANTILAR
DEVAM EDECEK
AK Parti’li ilçe belediye başkanlarının sorun ve taleplerinin masaya yatırıldığı bir koordinasyon toplantısı yapıldığına işaret eden Karadeniz, bu tür toplantıların devam edeceğini vurguladı. İl Başkan Yardımcısı Karadeniz, “İl Başkanımız İbrahim beyin başkanlığında Belediye Başkanımız Burhanettin bey’in ev sahipliğinde partimize mensup ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldik. İlçe belediye başkanlarımızın sorun ve taleplerini dile getirdiler. Karşılıklı fikir alış verişinden bulunuldu. Verimli ve güzel bir toplantı oldu. Parti olarak bu tür toplantıları belirli aralıklarda yaparak belediye başkanlarımız ile bir araya geleceğiz” dedi.
Toplantıya İl Başkanı Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanlarının yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel’in de katıldığını belirten Karadeniz, AK Parti’nin yerel yönetimlere verdiği önemi yapılan yatırım ve hizmetlerde görülebildiğini belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme