Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Partililer iftar yemeğinde buluştu

Bu haberin fotoğrafı yok
AK Partililer iftar yemeğinde buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, AK Parti teşkilatlarının Ramazan ayında düzenledikleri iftar programlarına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu mübarek Ramazan ayında da teşkilatımızın düzenledikleri iftar yemeklerinde dava arkadaşlarımızla bir araya gelmek, aynı yemeği paylaşmak benim için çok önemli” dedi

Halil Ürün, AK Parti Emirdağ İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı.
Burada bir konuşma yapan Ürün Türkiye’de Ramazan ayının pek çok Müslüman ülke coğrafyasına kıyasla huzur ve sükûnet içinde geçtiğini belirtti. Ürün, “İftar yemeklerinde teşkilatımız bir arada olmak istiyor. Geçtiğimiz yıl da Emirdağ İlçe Teşkilatımızın iftar programına katılmıştık. Cenab-ı Hakk bu Ramazan ayında da iftar yemeğinde bir araya gelmeyi nasip etti. Şükürler olsun ki ülkemizde mübarek Ramazan ayı kazasız, kedersiz geçiyor. Yüce Mevlam’dan dileğimiz başta komşumuz Suriye’de olmak üzere, Arakan’da ve daha bu mübarek ayı sıkıntılarla geçiren Müslüman kardeşlerimizin yaşadıkları sıkıntılı günlerden kurtulmalarıdır” diye konuştu.
AK Parti Emirdağ Gençlik Kolları’nın Kent Ormanı’nda düzenlediği iftar yemeğine Ürün’ün yanı sıra AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Hüseyin Duran, Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, İl Genel Meclisi Üyeleri Yusuf Demir, Mevlüt Ergürbüz, AK Parti Emirdağ Gençlik Kolları Başkanı Ali Ekber Şimşek ile çok sayıda parti mensubu katıldı.
Emirdağ’daki iftar programının ardından Ürün, Gömü beldesine geçerek Belediye Başkanı Hakkı Tekin’i ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi. (Kocatepe)