Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akademik çalışmalar, kültürel ve ahlaki çalışmalarla taçlanmalı

İl Milli Eğitim Müdürü
Akademik çalışmalar, kültürel ve ahlaki çalışmalarla taçlanmalı

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın yarıyıl dolayısıyla yayınladığı mesajda öğrencilere seslendi. Yalçın, “Şunu asla unutmayın ki, akademik çalışmaların yanında ahlaki ve kültürel değerlerimiz de bu binanın en sağlam yapıtaşlarıdır. Bugün başlayan yarıyıl tatilini  kendinizi çok fazla yormadan, eksiklerinizi belirleyerek bunları tamamlamak için fırsatları değerlendirerek bol bol kitap okuyarak geçirmenizi tavsiye ediyorum. Unutmayın imkânsız diye bir şey yoktur, sabırla çalışmak ve daima öğrenmek aşkıyla adım atarak ilerlemek vardır. Ben eminim ki ebeveynlerimiz ve öğretmenlerimiz de bu konuda sizden desteklerini esirgemeyecek, sizi daha iyiye taşımak için çaba sarf etmeye devam edeceklerdir” dedi.
18 EYLÜL’DE BAŞLADI
18 Eylül’den itibaren okul çalışmalarının başladığına dikkat çeken Yalçın, “2017-2018 eğitim – öğretim yılının 1’inci dönemini bugün tamamlıyoruz.18 Eylül 2017 tarihinden beri bir dönem boyunca öğrencilerimiz olarak, öğretmenlerimiz olarak canla başla çalıştınız. Velilerimiz bu süreçte bizlere destek verdiler. Hepinize teşekkür ediyorum. Bütün bu çalışmalar, yeni bir binayı inşa etmek ya da var olan temeller üzerine eksiksiz tuğlalar çıkmak gibidir. Okulla tanışan minikler, okuma-yazma öğrenmenin sevincini yaşarken, sınavlara hazırlanan öğrencilerimiz de büyük çabalar sarf etti. Kişilik karakter ve yaşam becerilerine yönelik, sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerle inşa ettikleri binalarını güçlendirme gayretleriniz oldu” ifadelerini kullandı.
VELİLERE DE SESLENDİ
Öğretmenlerin aslında ağır bir işçilik yaptığını vurgulayan Yalçın, öğretmenlerin artan bir şevkle göreve devam edeceklerine inandığını kaydetti. Velilere hitap eden Yalçın, “Sizler de dönem boyunca bizlere daha doğrusu çocuklarınıza destek verdiniz. Yarıyıl tatilinde sizlerin de dinlenme ve kendinizi değerlendirme fırsatınız olacak. Öğrencilerimizle ilgili olarak şunu söylemek istiyorum. Karnelerin ve notların yalnızca akademik başarıyı ifade ettiğini unutmamamız gerekiyor. Buradan hareketle öğrencilerimizin karnelerinde bazen kırık notlar olabilmektedir. Hiç bir şekilde kaygı ve tedirginliğe girmeden onların telafi edilebileceğini hem kendimiz bilelim hem de öğrencilerimize anlatalım. Ve onları kırmadan morallerini bozmadan eksiklerini gidermelerini sağlayalım. Bu noktadaki desteğiniz çok önemli. Bu vesileyle sizlere de bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti