Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akagündüz: Herkes kendi görevine baksın

Akagündüz: Herkes kendi görevine baksın
Akagündüz: Herkes kendi görevine baksın

Muhtarlara yönelik yaptığı eleştiriler sonrası muhtarlardan tepki alan ATB Başkanı Mehmet Mühsürler’e Türkiye Muhtarlar Derneği Şubesi Başkanı Süleyman Akagündüz’den karşılık gecikmedi. Akagündüz, aynı zamanda mahalle muhtarı olan Mehmet Mühsürler’e kendi işlerine bakmasını tavsiye etti

Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Süleyman Akagündüz, Karamanoğlu mahalle muhtarı ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler’in muhtarlara yönelik eleştirilerini yorumladı.
Dernek Başkanı Süleyman Akagündüz, Karamanoğlu mahalle muhtarı ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler’in Türkiye Muhtarlar Derneği üyesi olduğunu iki dönemdir hangi nedenle muhtarlık yaptığını da anlayamadıklarını kaydetti. Muhtarların ürettiği hizmetleri herkes kadar Mehmet Mühsürler’in de bildiğini kaydeden Akagündüz; “Mehmet Mühsürler kimin ağzı ile muhtarlara yönelik eleştirilerde bulundu bilmiyoruz. Mehmet Mühsürler muhtarlara karşı kullandığı bu ifadelerin nedenini açıklaması lazım. Bir defa kendisi muhtarlık göre-vini doğru dürüst yapmıyor. Ya muhtarlık ya da başkanlık yapsın. Biz ona sen neden Borsa Başkanlığı yapıyorsun diye bir kelime konuşmuyoruz ki. Biz muhtarlık görevimizin, mahallelerimizin başında özveri ile çalışıyoruz. Herkes gibi Mühsürler’de işine baksın. Muhtar muhtarlığına, Borsa Başkanı da başkanlık görevine baksın.” (Kocatepe)