Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akdeniz ve Yalçın aileleri son yolculuğuna uğurlandı

AFYONKARAHİSAR’da, polis memuru Atilla

AFYONKARAHİSAR’da, polis memuru Atilla Yalçın tarafından öldürülen eşi Gönül Yalçın ve kayınpederi Nuray Akdeniz ile kayınvalidesi Kadriye Akdeniz son yolcuğuna uğurlandı. Çocukları Buse Nur ve Furkan Ege cenaze namazında yakınlarının desteği ile cenazede ayakta durabildi.

Konya Akşehir’de görevli polis memuru Atilla Yalçın’ın Afyonkarahisar’a gelerek boşanma arifesinde olduğu eşi Gönül Yalçın, kayınpederi Nuray Akdeniz ve kayınvalidesi Kadriye Akdeniz’i öldürüp intihar etmişti. Olayın ardından Afyonkarahisar Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsilerin ardından cenaze işlemleri tamamlandı. Cenaze namazları İkindi namazını müteakip Paşa Camii’nde kılındı. 3 kişinin kılınan cenaze namazına katılan Buse Nur (17) ayakta durmakta zorlandı. Yakınlarının destek verdiği Buse Nur’un annesi, anneannesi ve dedesinin cenazesinde gözyaşları bir an olsun durmadı. Furkan Ege ise ayakta durmakta zorlandığı namazları tek tek kıldı ve sonra da cenaze nakil araçlarına nakil işlemini gerçekleştirdi.

Kadriye Akdeniz’in cenazesi Kocatepe Asri Mezarlığa, Gönül Yalçın ve Babası Nuray Adeniz’in naaşı ise Bayraktepe Mezarlığı’na defnedildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti