Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akrobatlar Afyon’da yarıştı

Motosiklette Avrupa Akrobasi Şampiyonası

Motosiklette Avrupa Akrobasi Şampiyonası ile Türkiye Akrobasi Şampiyonası final yarışları Afyonkarahisar’da yapıldı. Toplam 16 sporcunun yarıştığı şampiyonalarda dereceye giren sporculara il protokolü tarafından ödülleri verildi

 

Afyonkarahisar Belediyesi’nin katkılarıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Afyon Motor Spor Merkezi’nde düzenlenen final yarışlarında motosiklet akrobatları, pistte hünerlerini sergiledi.
Yarışlara katılan 16 sporcu, çeyrek final, yarı final ve finallerde 4 dakikalık sürelerde jüriye kabiliyetlerini gösterdi.
Türkiye Akrobasi Şampiyonası’na 11, Avrupa Akrobasi Şampiyonası’na 5 sporcu katıldı. Isınma turunun ardından akrobatlar, final yarışlarında uluslararası jüriye 4 dakikalık sürede maharetlerini göstererek puanlarını aldı. Organizasyonda kaza meydana gelmezken, akrobatlar final etabında da seyir zevki yüksek performanslar sergiledi.
Müsabakalar sonrasında motosiklet gösterisi yapılırken son olarak Avrupa Şampiyonu olan Balaş Herzek, Avrupa ikincisi olan Tamas Vegh, Zoltan Royor, Türkiye Şampiyonu olan Bircan Polat, ikinci Barış Özgür ve Yusuf Yurdaer’e ödülleri Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından verildi.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şampiyona sonunda yaptığı açıklama da, müsabakaları kazasız tamamlayan akrobatları kutladı. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti