Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKSAM yeni dönem çalışmalarına başladı

AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu yeni dönem koro çalışmalarına Şef Yunus Emre Uğur yönetiminde başladı.

AKSAM Türk Sanat Müziği

AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu 2023-2024 dönemi koro çalışmalarına Şef Yunus Emre Uğur yönetiminde 18 Eylül Pazartesi akşamı başladı.

AKSAM Türk Sanat Müziği Korosu, her yıl olduğu gibi bu yılda belirli dönemlerde seçkin repertuvarı ve etkinlikleri ile Afyonkarahisar’ın kültür ve sanat hayatına hizmet ederek Türk Müziğini en üst düzeyde icrâ etmek, geliştirmek, yaymak, yaşatmak ve mûsıkî severlerin gönlünde taht kurmayı amaçlıyor.

“TOPLUMA FAYDALI OLMA GAYRETİNDEYİZ”

Aksam Genel Koordinatörü ve Türk Sanat Müziği Koro Şefi Yunus Emre Uğur; yeni dönemin kültür ve sanat merkezlerine, hayırlı olmasını dileyerek, “Sanatın güzelliklerini, kültürel faaliyetlerin yararlarını nakşederek topluma faydalı olma gayretindeyiz. Bu doğrultuda, AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Sayın İbrahim Alimoğlu’ na destekleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz.” dedi.

Koro çalışmaları, Pazartesi akşamları 19:00-21:00 saatleri arasında Meydanoğlu Zafer İşhanı 7. Katta gerçekleştiriliyor. Koroya katılmak isteyenler için kayıtların devam ettiği bildirildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti