AKÜ'de Üst Düzey Görevde Değişiklik
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Genel Sekreterliğine, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hasan Düzgün atandı.
Önceki dönem Genel Sekreter İhsan Ceran’ın emekliye ayrılmasının ardından, AKÜ Genel Sekreterlik görevine Hasan Düzgün getirildi. Hasan Düzgün’ün Genel Sekreterliğe atanmasının ardından boşalan İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı görevine ise, aynı birimde Şube Müdürü olarak görev yapan Abdulaziz Açıkgöz atandı.
AKÜ GENEL SEKRETERİ HASAN DÜZGÜN KİMDİR?
1975 yılında Afyonkarahisar’da dünyaya gelen Hasan Düzgün, ilk ve ortaöğrenimini Afyonkarahisar’da tamamladı. 2000 yılında AKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme lisans programından mezun oldu. 1998 yılında Maliye Bakanlığında memuriyet hayatına başlayan Düzgün, 2007 yılında gelir uzmanı unvanını aldı.
Kurumlar arası geçişle 2020 yılında AKÜ’de göreve başlayan Düzgün, üç yıl Bütçe Şube Müdürlüğü ve iki yıl İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı görevlerini yürüttü. 17 Eylül 2025 tarihi itibarıyla AKÜ Genel Sekreterliğine atanan Hasan Düzgün, evli ve üç çocuk babasıdır.
REKTÖR KARAKAŞ’TAN KURUMSALLIK VURGUSU
Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakaş, atamanın AKÜ ailesine hayırlı olmasını temenni ederek şunları söyledi:
“Genel Sekreterlik makamı ve Daire Başkanlıkları, üniversitemiz bünyesindeki çalışmaların kurumsal bir yapıda ve anlayışla yürütülmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Akademik ve idari yönetici ve personelimizin gayretleriyle üniversitemizi daha üst noktalara taşıma çalışmalarımız artarak devam edecektir. Genel Sekreterimize ve Daire Başkanımıza yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyor, başarılı çalışmalara imza atmalarını temenni ediyorum.”
Bakmadan Geçme





