Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ GSF’de Mezunlar Paneli Yapıldı

AKÜ GSF’de organize edilen mezunlar panelinde fakülte mezunları öğrencilerle anılarını paylaştılar

AKÜ GSF’de organize edilen

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekanlığı ev sahipliğinde, 8-10 Mayıs tarihleri arasında, Sinema ve Televizyon Bölümü, Resim Bölümü ile İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü tarafından üç ayrı “Mezunlar Paneli” gerçekleştirdi.

AKÜ GSF’de Mezunlar Paneli Yapıldı

PANELLERE AKÜ MEZUNLARI KATILDILAR

AKÜ İbrahim Küçükkurt Konferans Salonunda düzenlenen panellerde; Mezunlar AKÜ Sinema ve Televizyon Bölümü Araştırma Görevlisi Şeyda Özçelik Aydoğan, VTR Operatörü Nurcan Ak, Yapım Sorumlusu Tanju Aslıbay, Ressam Ahmet Taner, Ressam Mustafa Yüzükoca, Ressam Oğuzhan Ağca, İç Mimar ve İstanbul Atlas Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Merve Meral, İç Mimar Esin Çelikbaş ile İç Mimar Serap Paçal panelist olarak yer aldılar.

AKÜ GSF’de Mezunlar Paneli Yapıldı

MEZUNLAR ÖĞRENCİLERE ANILARINI ANLATTI

Öğrencilerin yanı sıra GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Şerife Ebru Okuyucu ile birlikte öğretim elemanlarının da katıldığı panellerde, mezunlar öğrenim gördükleri döneme ilişkin anılarını aktararak, iş hayatına atılmalarıyla birlikte karşılaştıkları zorlukları ve verdikleri mücadeleyi de öğrencilerle paylaşarak birtakım tavsiyelerde bulundular. Paneller, katılım belgesi takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.