Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ HESTOUREX Fuarı’nda temsil edildi

AKÜ HESTOUREX Fuarı’nda temsil edildi
AKÜ HESTOUREX Fuarı'nda temsil edildi

HESTOUREX fuarı kapsamında düzenlenen kongrede “Termal Sağlık Turizmi” başlıklı oturumda moderatörlük yapan Prof. Dr. Mustafa Solak, sağlık turizmine ilişkin 2017-2018 yılında pek çok ulusal ve uluslararası etkinlik düzenlendiğini belirterek AKÜ’nün son 6 ay içerisinde 6 etkinliğe katıldığını ifade etti.
Rektör Solak başkanlığına gerçekleştirilen panelde daha sonra Bursa Sağlık Turizmi Başkanı Dr. Serbülent Orhaner, TÜRSAB Disiplin Kurulu Üyesi Halil Yılmaz, Nobel Tıp firmasından Turgay Sehil ve Bursa İl Sağlık Müdürlüğünden Dr. Ayhan Kalyoncu tarafından termal sağlık turizmine ilişkin sunumlar gerçekleştirildi.
Panele AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak dışında Afyonkarahisar İl Kültür Turizm Müdürü Mehmet Tanır, AKÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Toktaş, AKÜ Turizm Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Özcan Zorlu ve Dr. Öğr. Üyesi Ali Alan ile otel müdürleri katıldı. Solak ve beraberindeki heyet daha sonra Zafer Kalkınma Ajansı tarafından organize edilen ve Afyonkarahisar ile birlikte Uşak, Kütahya ve Manisa illerinin stantlarının bulunduğu alanı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldılar.
İlki 2017 yılında düzenlenen HESTOUREX fuarına bu yıl 150 ülkeden gelen 4 binin üzerindeki alım heyeti katıldı. Türkiye turizm camiasından 271 sektörel firmadan toplamda 607 kişilik turizm profesyoneliyle fuarda yer aldı.