Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ ile ASBÜ arasında iş birliği protokolü imzalandı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ)

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Ankara’da ziyaretlerde bulundu

 

AKÜ Rektörü Mehmet Karakaş, ilk olarak Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Tekin’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette üniversitelerarası iş birlikleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Ayrıca ziyarette Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı Genel Sekreteri Doç. Dr. Abdülkerim Çalışkan da yer aldı.
Ankara ziyaretleri kapsamında AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBÜ) Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’ı makamında ziyaret ederek birtakım temaslar da bulundu. Ziyaret kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi ile Sosyal Bilimler Üniversitesi arasında Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezleri için iş birliği protokolü imzalandı.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında “Eğitim ve Sınav İşlemleri İş Birliği Protokolü” konulu protokol imzalandı.
Protokol: AKÜ ve ASBÜ tarafından, kamu veya özel sektör kurumları için bir protokol kapsamında yapılan eğitim ve sınav faaliyetlerinde, ASBÜ ve AKÜ’nün karşılıklı olarak birbirlerinin sınıf ve salon gibi fiziki imkanlarından faydalanmasını ve süreç içerisinde yapılacak iş birliklerini düzenlemesini kapsıyor.
>> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti