Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ, Onyedi Eylül Üniversitesi İle Protokol İmzaladı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi arasında “Eğiticilerin Eğitimi”ne ilişkin hizmet protokolü imzalandı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ)

“Eğiticilerin Eğitimi” ile ilgili olarak düzenlenen protokol AKÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKÜSEM) aracılığıyla Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğü arasında imzalandı.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş protokol ile öğretim üyelerinin senkron ve asenkron olarak eğitimlere katılarak öğretim yöntemlerini, tekniklerini ve materyallerini kullanabilmeleri için gerekli olan bilgi ve becerilere ilişkin öğretim elemanı yetkinliklerinin geliştirilmesinin amaçlandığını ifade etti. Karakaş, “Eğiticilerin Eğitimi, eğitmenlerin öğrenme teorileri, öğrenme stilleri, öğrenme problemleri, öğrenme ortamları, öğrenme becerileri ve değerler eğitimi gibi konular hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlayacak. Protokolde emeği geçen öğretim üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

PROTOKOL HAKKINDA

Hizmet protokolü kapsamında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğretim üyelerine yönelik olarak eğitim verilecek. 7 modülden oluşacak Eğiticilerin Eğitimine öğretim üyeleri senkron ve asenkron olarak eğitimlere katılabilecek. Tüm modülleri ve sınavlarını başarıyla tamamlayanlara ise Eğiticilerin Eğitimi Sertifikası verilecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti