Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ’de öğretmen adayları bilgilendirildi – Kocatepe Gazetesi

Atatürk Kongre Merkezinde düzenlenen
AKÜ'de öğretmen adayları bilgilendirildi

Atatürk Kongre Merkezinde düzenlenen toplantıya AKÜ Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrenciler ile beraber Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve öğretmenler katıldı.
Toplantının açış konuşmasını gerçekleştiren Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Murat Peker, önceki yıllarda bilgilendirme toplantılarının sadece okul müdürleri ile yapıldığını ifade ederek, “Bu sene farklı bir başlangıç yapmak istedik. Yöneticiler, öğretmenlerimiz, okul müdürlerimiz ve öğrencilerimiz ile bir araya gelelim istedik” diye konuştu.
AKÜ Eğitim Fakültesi olarak öğrencilerin mesleğe hazır bir şekilde mezun olmaları için farklı çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Peker, “Biz 2012 yılından itibaren ‘Eğitimde İşbirliği Protokolü’ çerçevesinde farklı birliktelikleri gerçekleştiriyoruz. Şuana kadar İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bizden talep etmiş olduğu konularda mümkün olduğu kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Keza akademisyenlerimizin de okullarda çalışmalarını daha rahat yürütebilmeleri için yardımcı olunuyor. Dolayısıyla bizler paydaş ve kardeş iki kurumuz. Birimiz öğretmen yetiştiren, birimiz ise öğretmen yerleştiren iki kurumuz” dedi.
Açış konuşmasının ardından Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Bülent Aydoğdu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hikmet Tuncel ve AKÜ Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gürbüz Ocak’ın panelist olarak yer aldığı öğretmenlik uygulamaları ile ilgili panel düzenlendi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti